Celebrity News

Dečko Hane Ikodinović više nije tajna, evo šta o njemu kaže stroga mama Nataša (FOTO)

Dečko Hane Ikodinović sada je poznat javnosti

Dečko Hane Ikodinović više nije tajna, evo šta o njemu kaže stroga mama Nataša (FOTO)

Dragan Klem

Ćerka Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, izrasla je u nestvarnu lepoticu te privlači veliku pažnju javnosti, a dečko Hane Ikodinović sada je glavna tema.

Tinejdžerka je veoma popularna na društvenoj mreži "Tik-Tok" gde njene objave broje na hiljade lajkova, dok pohvalni komentari na račun Haninog izgleda ne prestaju da se nižu, a mnogi kažu da je nasledila maminu lepotu. 

Hana koja je u martu napunila 15 godina, odlučila je da javnosti pokaže dečka te je na moru pozirala sa svojom simpatijom što je podelila na društvenim mrežama, a ponosna mama Nataša imala je šta da kaže na tu temu:

Pročitajte: Ko je ovome mogao da se nada? Hana Ikodinović otkrila ko je njena ljubav (VIDEO)

Instagram

 

- Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi - rekla je pevačica u intervjuu za Republiku i otkrila da li je ćerki dala neki ljubavni savet:

- Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama što često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kad pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam- iskrena je bila pevačica koja je ćerki najjači vetar u leđa u svakom pogledu.

Pročitajte: Ova lepota će ZASENITI MAJKU - Pogledajte kako se Hana Ikodinović spremila za Natašin nastup (VIDEO)

Miloš Nadaždin

 

 

Inače, novosadska barbika najavila je i lepe vesti te od prvog septembra kreće u osvajanje Amerike i spremna je za veliku turneju koju željno iščekuje:

- Ovo je veliki korak i za moju ekipu i za mene. Dugo smo čekali, trebaloi mi je vremene i da sakupim dovoljno samopouzdanja i svega što mi je potrebno da bih sada u ovakvoj emociji otputovala u Ameriku. Pokušaću sa publikom da se povežem na najdivniji mogući način i da na izlasku iz sala ponesu samo ljubav i muziku - rekla je vidno uzbuđena Nataša.

Komentari (0)

Loading