Celebrity News

Ceo svet mi se srušio, imala sam spontani pobačaj: Najteži dani Tijane Dapčević

Autor: | 21/08/2022

Pobačaj Tijane Dapčević bio je bolno iskustvo za pevačicu

Ceo svet mi se srušio, imala sam spontani pobačaj: Najteži dani Tijane Dapčević

Nekoliko godina unazad aktuelna je bila priča Tijane Dapčević koja je otvoreno govorila da priželjkuje drugo dete, ali joj se ta želja do sada nije ostvarila. A onda je u javnost isplivala i istina da je i sa sinom Vukom imala mnogo sreće što ga je dobila jer je samo godinu dana pre njegovog rođenja doživela gubitak bebe u trećem mesecu trudnoće. Pobačaj Tijane Dapčević teško se tada odrazio na pevačicu a sin joj je stigao kao blagoslov kada je počela da gubi nadu.

 

 

- Pre nego što sam ostala u drugom stanju s Vukom, imala sam pobačaj. U devetoj nedelji trudnoće izgubila sam bebu! Toliko sam želela da zatrudnim, i kad se to konačno desilo, bila sam presrećna. A onda mi se ceo svet srušio! Bilo mi je mnogo teško. Za Milana i mene to je bila najveća trauma koju smo ikad doživeli. Imala sam sreću što sam tada naletela na doktorku Snežanu Rakić iz GAK "Narodni front", koja mi je spasla život! I ne samo što me je lečila već mi je bila i psihička podrška. Rekla mi je: "Samo se opusti i za godinu dana ćeš imati bebu!" Tako je i bilo - ispričala je pevačica, ali pobačaj Tijane Dapčević bio je za pop umetnicu ujedno i prilika da sa suprugom Milanom očvrsne odnos.

Pročitajte: Kome šalje poruku? Obnažene fotografije Tijane Dapčević izazvale buru na Instagramu, pogledajte kako izgleda nakon mršavljenja

 

 

- Kad sam izgubila bebu, prolazili smo kroz pakao, ali nismo ni pomislili da se rastanemo. To nas je ojačalo. Milan je uvek bio uz mene, pa i u tim najtežim trenucima. Oduvek sam govorila da ću da rodim muško dete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dete, Vuk mi vredi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo ceo svet i poželeli bebu. Prvu bebu sam pobacila, a onda nisam uspevala da zatrudnim prirodnim putem. Rekla sam mu: "Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantelesnu oplodnju!" Te 2007. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o detetu i baš tad sam zatrudnela - ispričala je Tijana.

Komentari (0)

Loading