Celebrity News

Kome šalje poruku? Obnažene fotografije Tijane Dapčević izazvale buru na Instagramu, pogledajte kako izgleda nakon mršavljenja

Izgled Tijane Dapčević od kako je pevačica drastično smršala privlači pažnju javnosti

Kome šalje poruku? Obnažene fotografije Tijane Dapčević izazvale buru na Instagramu, pogledajte kako izgleda nakon mršavljenja

Otkako je odlučila da iz korena promeni život i adekvatnom ishranom telo dovede do savršenstva svi komentarišu izgled Tijane Dapčević. Pevačica rodom iz Makedonije, a udata za Srbina Milana Dapčevića, sa kojim ima sina Vuka, ranije ove godine izvestila je javnost da je korigovala ishranu, što je dovelo do toga da drastično smrša i vrati devojačku figuru. Mada su svi uvideli da izgleda fantastično Tijana na tome nije stala. 

Pročitajte: Dugo je maštala o prinovi, a sada su se svi iznenadili ovim prizorom: BEBA u naručju Tijane Dapčević (FOTO)

 

 

Nastavila je da se pridržava  prepisanog nutricionističkog programa, a krenula je i sa sportskim aktivnostima, tačnije počela je da trenira reformer pilates, a rezultate višemesečnog napora nedavno je ponosno podelila s javnošću.

Pročitajte: Momčina! Sina Tijane Dapčević nismo videli GODINAMA, zato nas je prizor sada šokirao: Vuk je postao pravi dasa (VIDEO)

 

 

Ona se, naime, mnogi će reći obnažila, a fotografije koje su to zabeležile podelila je sa pratiocima na "Instagramu". Na slikama se jasno kao dan vidi koliko je zapravo pevačica smršala, a budući da je pozirala samo u beloj oversize košulji došle su do izražaja njene izvajane noge. 

Pročitajte: Pogledajte MAJKU TIJANE DAPČEVIĆ pa procenite: Podseća li više na nju ili njenu sestru Tamaru Todevsku? (FOTO)

 

 

Izgled Tijane Dapčević nešto je čime pop zvezda sada itekako može da se ponosi. Malo je reći da su nakon objavljenih fotografija svi bili oduševljeni, kako rezultatom koji je postigla tako i njenom smelošću da se skine, a da li je i njen suprug bio isto toliko oduševljen ovim njenim potezom nismo sigurni. Ono što sa sigurnošću pak možemo da tvrdimo je da pevačica gotovo ništa ne radi bez Milanovog znanja, voli sa njiim da se konsultuje, a on joj uzvraća bezuslovnom podrškom i poverenjem.

Pročitajte: Spas u poslednji čas: Tijana Dapčević budila se u bolovima, operisali su je po hitnom postupku

 

 

Komentari (0)

Loading