Celebrity News

Ne mogu ti dati ono što ti treba: Kako je Rada Manojlović ponovo SUROVO OSTAVLJENA

Detinjstvo Milana Stankovića obeležilo je pevačev život

Ne mogu ti dati ono što ti treba: Kako je Rada Manojlović ponovo SUROVO OSTAVLJENA

Detinjstvo Milana Stankovića nije bilo nimalo lako, a njegova bivša ljubav pevačica Rada Manojlović ima puno razumevanja za njega. Iako imaju nedefinisan odnos, čas su zajedno, čas nisu, činjenica je da se njih dvoje odlično poznaju, poštuju i razumeju.

Rada je upućena u sve što je Milan preživeo u detinjstvu i baš iz tog razloga mu ne zamera što nije spreman za porodicu i brak i što je sebe pronašao u crkvi. Milanov otac je ubijen u zatvoru, a mama se preudala za drugog čoveka koji mu nije pružio ni ljubav, ni toplinu doma što je ostavilo bolne tragove za ceo život.

Pročitajte: Sve je napustio i otišao putem vere - Pogledajte prvu fotografiju Milana Stankovića sa Hilandara

 

 

– Milanovog očuha nije interesovao niko u kući, nije hteo da radi. Kasnije se razboleo i četiri godine je samo ležao u krevetu. Navodno nije mogao da radi, a lekovi su koštali pola moje plate. Nije brinuo da li deca imaju šta da jedu. Morala sam da radim na trafici i peglam i čistim po kućama. Milan je patio jer nije imao oca pored sebe, a očuh ga je maltretirao i tukao – ispričala je Milanova mama svojevremeno kako navodi "Svet".

Da li Milan zbog toga okleva sa zasnivanjem porodice, nije nikada rekao, ali svoju mirnu luku pronašao je u crkvi i molitvama. Mnogo vremena provodi u manastiru gde se potpuno pridržava asketskog načina života, a Rada ga razume i podržava iako zna da bi njih dvoje imali skladan brak jer su pre svega prijatelji i odlično razumeju jedno drugo. 

Komentari (0)

Loading