Celebrity News

Ipak joj on najbolje stoji: Rada Manojlović donela VAŽNU ODLUKU, otac i sestra konačno pružili podršku (FOTO)

Autor: | 09/08/2022

Rada Manojlović i Haris Berković shvatili su nakon nekoliko meseci pauze i njenog pokušaja da ga zaboravi pored Milana Stankovića, da ljubav nije nestala.

Ipak joj on najbolje stoji: Rada Manojlović donela VAŽNU ODLUKU, otac i sestra konačno pružili podršku (FOTO)

Iako su to pokušali da drže u tajnosti, odali su se na jednom slavlju gde su zajedno pevali.

Priču je prvi podgrejao Haris koji je objavio zajedničku sliku i otkrio da će se uskoro zajedno naći na sceni i sve to začinio emotikonom, a kada su procurele slike sa nastupa, sve je prštalo od strasti i nežnosti.

Pročitajte: Rada Manojlović odbrusila Milanu - GOTOVO JE! Svi detalji burnog raskida, evo KO je stao između njih

Andreja Damnjanović

 

- Njih dvoje nisu imali svađu, samo su se umorili. Radi je smetalo što se on ne aktivira više oko svoje karijere, što mnoge stvari radi da bi ga pokrenula, a njemu nije previše stalo... Uobičajene razmirice kakve imaju svi parovi sa dužim stažom. I iz čista mira su se razišli. Bukvalno, kao da su uzeli odmor. Onda se Milan našao tu da je teši, ko zna da li joj je on nečim punio glavu, ali brzo je bilo jasno da od njega nema ništa. On se dečko okrenuo Bogu, samo ide po manastirima, ko zna, možda se na kraju i zamonaši - priča izvor za Svet i dodaje:

Pročitajte: Ćerko, ovo ću ti reći samo jednom… Otac Rade Manojlović jasno stavio do znanja šta misli o njenom POMIRENJU SA MILANOM

Mirko Tabašević

 

- Rada i Haris su se u mnogo čemu našli, ozbiljni su, ne glume zvezde, drže do porodice. Uvek su bili prelep par, a vidi se da se i dalje vole. On je obećao da će promeniti neke stvari kod sebe i traži sad da mu da drugu šansu. Verujem da će uspeti, samo da im se ne meša niko - rekla je Radina koleginica.  

Komentari (0)

Loading