Celebrity News

Nakon tragedije nastavlja se turneja "IL DIVO najveći hitovi" posvećena preminulom članu Karlosu Marinu

Internacionalna muzička svetska atrakcija, ansambl „IL DIVO“, održaće u toku 2022. godine, svoje nezaboravne koncerte u 60 izabranih gradova širom sveta, među kojima je naravno i Beograd.Naziv turneje je „IL DIVO – NAJVEĆI HITOVI!“ Biće to spektakularni “omage“ svih najatraktivnijih muzičkih arija popularnog „operskog roka“, jedinstvenog muzičkog izraza, koji ovaj harizmatični ansambl neguje

Nakon tragedije nastavlja se turneja "IL DIVO najveći hitovi" posvećena preminulom članu Karlosu Marinu

Sve najbolje i najatraktivnije numere iz njihovih „prvih“ 20 godina, koliko postoje, biće na koncertu 14.okrobra , koji naša muzička javnost i fanovi „IL DIVA“ čekaju sa nestrpljenjem.
Karte su u prodaji na blagajnama Štark arene i online preko aplikacije EFinity i sajta EFinity.rs.  

Getty Images

 


Ovaj koncert u Beogradu, ali i cela turneja, će slaviti život i sećanje na  prerano preminulog člana ansambla Karlosa Marina. 
Marin je svoj poslednji koncert sa bendom Il Divo održao 6. decembra u okviru novogodišnje turneje koja je bila zakazana u Velikoj Britaniji, a kako su objavili britanski mediji već sutradan je testiran pozitivan na koronavirus i potom 8. decembra hospitalizovan u Mančesteru. Nekoliko dana kasnije, Marin je uveden u medicinski indukovanu komu i prebačen u Kraljevsku bolnicu u Mančesteru, gde je preminuo 19. decembra. Gubitak kolege i prijatelja duboko je pogodio članove benda koji su ipak odlučili da tokom 2022. godine održe turneju u Karlosovu čast .
 

Komentari (0)

Loading