Celebrity News

Samo što je rodila ćerku: Jelena Janković PONOSNO POKAZALA STOMAČIĆ, svi čestitaju (FOTO)

Jelena Janković trudna po drugi put vest je koja se širi portalima

Samo što je rodila ćerku: Jelena Janković PONOSNO POKAZALA STOMAČIĆ, svi čestitaju (FOTO)

Godinu dana od porođaja Jelena Janković trudna po drugi put, piše se po portalima. Popularna teniserka na leto prošle godine donela je na svet devojčicu Unu, a ona i njen izabranik internista-reumotolog sa stalnom praksom na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, Branko Barać nisu za medije tim povodom želeli da daju izjave. Ostala je tajnovita Jelena po pitanju najvažnije uloge u životu i čak godinu dana od porođaja na tu temu nije želela mnogo da govori.

Pročitajte: MRŽNJA nije tajna: Majka Jelene Janković otkriva kako je Ana Ivanović SLOMILA SRCE njenoj ćerki i zašto ne razgovaraju

Petar Đorđević

 

Zapravo Jankovićeva se potpuno povukla iz javnog sveta. Period za nama iskoristila je da se potpuno posveti svojoj mezimici, a tenis koji je do tada bio najvažnija stavka u njenom životu, pao je na drugo mesto. Obožavanu teniserku publika je svega jednom za godinu dana mogla videti i to kraj Novaka Đokovića na turniru koji je organizovao u srpskoj prestonici. Kada su, međutim, nedavno internetom počele da kruže njene nove slike svi su mogli da pomisle samo jedno i to da je Jelena Janković trudna po drugi put.

Pročitajte: Godinu dana od rođenja ćerkice RASTALI SE Jelena Janković i Branko Barać: Jelena spakovala kofere i otišla (FOTO)

profimedia

 

Naime, sportistkinja je bila gost jednog revijalnog meča, a kako se u beloj haljinici nazirao stomačić prvi i logičan zaključak njenih obožavaoca je da će ponovo postati mama. Ubrzo se doznalo da pomenute sumnje nisu opravdane, jer da je drugačije Jankovićeva se ne bi ni latila reketa. Njen novi izgled zapravo je samo posledica porođaja i činjenice da još uvek svoju figuru ona nije uspela nakon rođenja naslednice da vrati na staro, u čemu nije jedinstvena.

Pročitajte: Godinu dana nismo ih videli: Jelena Janković konačno u javnosti sa tajanstvenim partnerom doktorom Brankom (foto)

profimedia

 

Istina je da je nekim majkama lakše, nekima pak teže da se vrate u devojačku top formu, ali čini se da Jelena zbog toga nije zabrinuta, naprotiv ponosno nosi svoju kilažu, a zaključak mnogih je da ne robuje imperativima lepote, zbog čega je izazvala samo divljenje.


 

Komentari (0)

Loading