Celebrity News

Tajno venčanje Bore Čorbe, svi su šokirani: Pogledajte ekskluzivne kadrove sa romantične svadbe u Grčkoj

Autor: | 27/08/2022

Venčanje Bore Čorbe dogodilo se u tajnosti

Tajno venčanje Bore Čorbe, svi su šokirani: Pogledajte ekskluzivne kadrove sa romantične svadbe u Grčkoj

Legendarni muzičar stao je na ludi kamen te ozvaničio svoju ljubav sa 28 godina mlađom Dubravkom Milaković, a venčanje Bore Čorbe u romantičnom ambijentu mediteranskog ostrva dokaz je koliki je on romantik u duši.

Pročitajte: Tek kada je skinuo naočare za sunce bilo je jasno ko je - Verovali ili ne ovako sada izgleda Bora Đorđević

Privatna Arhiva

 
 

Nakon supruge Dragane, koja je po njihovom razlazu tragično završila život, mnogi su mislili da je Đorđević raskrstio sa bračnim životom međutim iznenada se zaljubio u izvesnu Aleksandru, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Ispostavilo se ipak da u ovom braku Bora neće pronaći sreću te se par razveo 2014. godine.

Pročitajte: Posle dva braka osvojila ga 28 godina mlađa lepotica! Ovo je supruga Bore Đorđevića (FOTO)

Privatna Arhiva

 
 
 

Bora ni posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravka, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Privatna Arhiva

 

Muzičar se zbog ljubavi sa atraktivnom Slovenkom preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini.

Pročitajte: Bora Čorba OZBILJNO BOLESTAN - Roker mora na operaciju i hitno lečenje?

Privatna Arhiva

 
 

- Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju - rekao je muzičar svojevremeno.

Privatna Arhiva

 

Svojoj voljenoj Dubravki posvetio je roman "Pusto ostrvo" na kojem bi kako kaže voleo ponekad da se nađe, ali bi i svoju suprugu kojoj na mnogo čemu može da zahvali, uvek poveo sa sobom. 

Privatna Arhiva

 

– Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – ispričao je tada Bora za naš magazin i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe:

Privatna Arhiva

 

– Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost. Mada, to je teško, prate me novinari i pišu svašta – rekao je  roker te demantovao natpise o problemima u njegovom braku.

Privatna Arhiva

 

– Rešio sam da tužim one koji izmišljaju neistine, a s nekim novinama već sam u sporu. U Sloveniji je malo drugačija situacija, tamo nema toliko tabloida. Intervjue dajem samo uz autorizaciju i kada mi se dostave pitanja unapred, jer bio sam milion puta u situacijama da su moje reči pogrešno interpretirane – zaključio je frontmen grupe Riblja Čorba.

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

 

 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (7)

Loading
Razum

07:56 28.08.2022

Droga i alkohol mu pomutili mozak, a za ovu nesrećnici - no comment.

Đorđe

07:58 28.08.2022

Daješ da te vole glumci, režiseri, ostareli rokeri.. ali ti ćeš biti na naslovnoj strani. Postao je ono čemu se u svojim pesmama rugao.

Ajme nama

10:49 28.08.2022

Sad znam šta znači izreka, blago onom ko rano poludi.

Nadica

23:50 28.08.2022

Ovo je sve tužno i smešno . Nikako mu ne pristaje , a njoj pogotovo . Žao mi ga je .

Dana

17:41 29.08.2022

Ljubav ne zna za vrijeme, granice, bol… kako lijepo. Sve najbolje im želim od srca!