Celebrity News

Kriza u braku: Kako je Petar Strugar slomio srce majci svog deteta (FOTO)

Nova devojka Petra Strugara misterija je za javnost

Kriza u braku: Kako je Petar Strugar slomio srce majci svog deteta (FOTO)

Ko je i čime se bavi nova devojka Petra Strugara čini se da javnost nikada neće saznati. Glumac poreklom iz Crne Gore privatnost čuva kao zmija noge, te je tako osim svoje nove izabranice uspeo da sakrije i činjenicu da zajedno čekaju dete. Tek kada se misteriozna Olja porodila isplivlali su svi mogući podaci o njihovom odnosu, koji je navodno otpočeo po glumčevom raskidu veze sa pevačicom Milicom Todorović.

Pročitajte: Venčanje u tajnosti: Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa Strugarove svadbe, pokušali su sve da sakriju (FOTO)

Ata Images

 

Nova devojka Petra Strugara glumcu je prošle godine u maju rodila sina, kojem su zajedničkom odlukom oni dali ime Ivo, a maleni dečak, po priči onih koji se sa harizmatičnim Crnogorcem druže, likom je isti otac. Petar je poslednijh godinu dana bio izuzetno fokusiran na porodicu, posao takođe. Dosta je radio u Narodnom pozorištu je imao veliku premijeru predstave "Godine vrana" u kojoj tumači glavnu ulogu, stoga je retko mogai biti viđen po kafićima i klubovima, što mu je inače navika.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Prve fotografije Petra Strugara sa ženom i bebom! Evo kako izgleda lepotica koja mu je promenila život

Instagram

 

Ta Petrova faza međutim okončana je kada i njegove profesionalne obaveze. Elem, glumac se sa prvim lepim vremenom i zatvaranjem teatra zaputio na primorje gde je nastavio po starom, a fotografije koje kruže društvenim mrežama svedoče tome.

Pročitajte: Tata i sinovi: Porodica Strugar je na okupu, ne zna se ko je slađi (foto)

Instagram

 

 

Na njima Petar uživa u društvu devojaka, dok njegove izabranice i mlađeg sina nema ni na vidiku. Ovakvo ponašanje podelilo je javnost te dok su neki komentarisali da nema ničeg lošeg u tome što Strugar ima prijateljice i provodi vreme bez porodice, pojedini su tvrdili da mu to ukoliko ne želi da doživi još jedan emotivni krah nikako ne ide na ruku.

Komentari (1)

Loading