Celebrity News

Ipak je mamina ćerka: Evo kakav odnos Hana Ikodinović ima sa maćehom Majom Ognjenović, fotka sve dokazuje

Autor: | 27/08/2022

Ćerka Nataše Bekvalac izgradila je odnos sa suprugom svog oca

Ipak je mamina ćerka: Evo kakav odnos Hana Ikodinović ima sa maćehom Majom Ognjenović, fotka sve dokazuje

Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića predmet je sve češćih tekstova koji se bave njenim tinejdžerskim godinama i sve izraženijom samostalnošću, a to svakako znači i da gradi međuljudske odnose po sopstvenim merilima. Odnos koji najviše intrigira domaću javnost je onaj koji je uspostavila sa maćehom, suprugom njenog oca Danila, našom poznatom odbojkašicom Majom Ognjenović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Naime, mnogima je ostala nepoznanica na koji način je Hana Ikodinović prihvatila novu ženu svog oca, ali prema dokazima koji su stizali u javnosti njih dve se odlično razumeju i reč je o srećnoj porodičnoj konstelaciji odnosa. Ćerka Nataše Bekvalac voli da provodi vreme sa ocem što obično podrazumeva i prisustvo njegove supruge. Na društvenim mrežama je osvanula fotografija na kojoj Hana i Maja, uz prisustvo Danila Ikodinovića, sede na zajedničkom ručku u jednom gradskom lokalu i uživaju uz dosta smeha.

Pročitajte: Dečko Hane Ikodinović više nije tajna, evo šta o njemu kaže stroga mama Nataša (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

 

Maja i Dača nemaju svoju decu, pa je privrženost koju ćerka Nataše Bekvalac uživa od strane odbojkašice još veća. I odnos Nataše i Danila, bivših supružnika, danas je u odličnom stanju pa nema sumnje i da Maja i Nataša takođe neguju dobru komunikaciju.

Komentari (1)

Loading