Celebrity News

Žena koje se SVI PLAŠE, šta tek snaja da kaže! Svekrva Nine Janković je ova surova gospođa koju svi znate (FOTO)

Autor: | 28/08/2022

Svekrva Nine Janković sudija je Vrhovnog kasacionog suda

Žena koje se SVI PLAŠE, šta tek snaja da kaže! Svekrva Nine Janković je ova surova gospođa koju svi znate (FOTO)

O braku glumice Nine Janković i njenog supruga Mateje Dičića znamo gotovo sve, ali do sada nije bilo poznato ko je svekrva Nine Janković, majka njenog supruga ekonomiste. Kako se ispostavlja, njeno ime je prepoznatljovo u javnosti, naročito onoj koja se bavi politikom i sudstvom budući da je svekrva Nine Janković sudija Vrhovnog kasacionog suda.

 

 

Svekrva Nine Janković zove se Radmila Dragičević Dičić i učestvovala je u više ozbiljnih suđenja, a nedavno onom koje se odvijalo za poznatog narko-bosa Darka Šarića. Radmila je u svom poslu neustrašiva žena ali je u odnosu sa snajom navodno veoma nežna i prijateljski nastrojena, a porodični odnosi savršeno funkcionišu.

youtube printscreen

 

Svekrva Nine Janković inače je i tetka njene najbolje prijateljice Tamare Dragičević, čiji je otac Radmilin brat. To i Nininog supruga Mateju čini porodično vezanim za Tamaru a svi zajedno odlično funkcionišu kao familija. Prema nekim pisanjima koja se mogu pronaći u medijima Radmila se još pre više od dvadeset godina razvela od supruga Zlatibora Dičića koji je Matejin otac.

Pročitajte: Koliko je samo srećna! Nina Janković sa suprugom obradovala porodicu NAJLEPŠIM VESTIMA (FOTO)

youtube printscreen

 

Radmila je kao svekrva Nine Janković veoma posvećena odgajanju njene dece Vukašina i Ivanke a sama glumica je jednom prilikom potvrdila da joj je pomoć svekrve jedna od najznačajnijih u podizanju mališana.

Komentari (0)

Loading