Celebrity News

Žena koje se SVI PLAŠE, šta tek snaja da kaže! Svekrva Nine Janković je ova surova gospođa koju svi znate (FOTO)

Svekrva Nine Janković sudija je Vrhovnog kasacionog suda

Žena koje se SVI PLAŠE, šta tek snaja da kaže! Svekrva Nine Janković je ova surova gospođa koju svi znate (FOTO)

Instagram

O braku glumice Nine Janković i njenog supruga Mateje Dičića znamo gotovo sve, ali do sada nije bilo poznato ko je svekrva Nine Janković, majka njenog supruga ekonomiste. Kako se ispostavlja, njeno ime je prepoznatljovo u javnosti, naročito onoj koja se bavi politikom i sudstvom budući da je svekrva Nine Janković sudija Vrhovnog kasacionog suda.

 

 

Svekrva Nine Janković zove se Radmila Dragičević Dičić i učestvovala je u više ozbiljnih suđenja, a nedavno onom koje se odvijalo za poznatog narko-bosa Darka Šarića. Radmila je u svom poslu neustrašiva žena ali je u odnosu sa snajom navodno veoma nežna i prijateljski nastrojena, a porodični odnosi savršeno funkcionišu.

youtube printscreen

 

Svekrva Nine Janković inače je i tetka njene najbolje prijateljice Tamare Dragičević, čiji je otac Radmilin brat. To i Nininog supruga Mateju čini porodično vezanim za Tamaru a svi zajedno odlično funkcionišu kao familija. Prema nekim pisanjima koja se mogu pronaći u medijima Radmila se još pre više od dvadeset godina razvela od supruga Zlatibora Dičića koji je Matejin otac.

Pročitajte: Koliko je samo srećna! Nina Janković sa suprugom obradovala porodicu NAJLEPŠIM VESTIMA (FOTO)

youtube printscreen

 

Radmila je kao svekrva Nine Janković veoma posvećena odgajanju njene dece Vukašina i Ivanke a sama glumica je jednom prilikom potvrdila da joj je pomoć svekrve jedna od najznačajnijih u podizanju mališana.

Komentari (0)

Loading