Celebrity News

O da, desilo se! Sanja Marinković konačno PRIZNALA ko je osvojio njeno srce: Pale su i plemkinje, pa što ne bi jedna voditeljka Pinka (FOTO)

Sanja Marinković ekskluzivno za "Story" otkrila je detalje iz svog emotivnog života

O da, desilo se! Sanja Marinković konačno PRIZNALA ko je osvojio njeno srce: Pale su i plemkinje, pa što ne bi jedna voditeljka Pinka (FOTO)

Nebojša Nišić

Najprepoznatljivije TV lice Sanja Marinković odsanjala je snove o gledanosti i visokim rejtinzima svojom emisijom "Magazin In", ostvarila se u najbitnijoj ulozi za jednu ženu, ulozi majke svom Strahinji, a ono o čemu je nastavila da sanja jesu snovi o strasti i ljubavnom poletu. Iako je priznala da ni to nije nužno, ukoliko u odnosu nema topline upravo one koje je zafalilo u okončanom braku, Sanja Marinković ekskluzivno za "Story" otkrila je da uživa u pažnji suprotnog pola.

U velikom intervjuu koji je Sanja dala za štampano izdanje magazina "Story" pričala je o svom emotivnom životu kao i šta se zbiva na ljubavnom planu.

Pročitajte: Taj sat i ta tašnica... Ne zna se šta je na njoj skuplje - Sanja Marinković ponovo svojim stajlingom izaziva komentare (FOTO)

Nebojša Nišić

 

U kojoj meri vam se udvaraju muškarci i da li im generalno imponuje ili smeta što ste javna ličnost?

- Nikada nisam verovala da sam posebna i drugačija zato što se bavim ovim poslom i zaista je potpuno svejedno da li smo doktori nauka, pedikirke ili poznate voditeljke jer je želja za zaljubljivanjem i burnim emocijama ista. Na putovanjima, u inostranstvu mi se muškarci više udvaraju, prilaze, izgovaraju najlepše komplimente, moguće i zato što ne znaju čime se bavim, već samo reaguju na moj osmeh, pokret ili stav. U Srbiji umeju da budu džentlmeni, veoma oprezni, ali i duhoviti i opušteni. Ja se zaljubljujem u energiju, način kako me neko gleda, u mozak, misli i rečenice koje izgovara i naravno – dodir. Verujem da je najbitnije za jednu ženu kada je princ poljubi da se ne pretvori u gusku, a to nema mnogo veze sa zanimanjem, već sa zaljubljivanjem.

Leto je pravo vreme za izlaske i romanse, da li vam je neko u skorije vreme privukao pažnju više nego obično?

- Ne mogu da kažem da su se moje misli o ljubavi i emocijama ovog leta uklopile u avanture iz ljubavnih romana, ali bilo je strasnih epizoda koje su mi imponovale. Nagađanja tabloida bila su pogrešna kada je reč o imenima partnera, izboru i slikama, ali bila su ispravna da su mi oči sijale i osmeh bio lepši na nekim evropskim destinacijama zbog strasti i nežnosti. Pod naletima zaljubljenosti i ljubavnog zanosa umeju da posrnu i kraljice i naučnice, pa što ne bi i jedna voditeljka s „Pinka“. Nikada nisam bila od onih koja tek tako juriša na nečije srce,vrlo sam emotivna i iracionalna, i što sam zrelija, odluke donosim suprotno svom razumu i slušam samo svoje srce, videćemo kako će to odrediti moj život dalje. Strpljivo čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život - rekla je Sanja, a ceo intervju možete pronaći u štampanom izdanju magazina "Story" koji će se od srede naći na svim prodajnim mestima širom regiona.  

Pročitajte: U prodaji je 874. broj magazina „STORY"!

Story

 

 

Komentari (0)

Loading