Moda

Taj sat i ta tašnica... Ne zna se šta je na njoj skuplje: Sanja Marinković ponovo svojim stajlingom izaziva komentare (FOTO)

Modni izbori Sanje Marinković poslednjih godina u fokusu su javnosti

Taj sat i ta tašnica... Ne zna se šta je na njoj skuplje: Sanja Marinković ponovo svojim stajlingom izaziva komentare (FOTO)

Češće nego inače poslednijh par godina modni izbori Sanje Markinković privlače pažnju javnosti. Voditeljka emisije "Magazin In" od početka karijere do danas izgradila je vrlo istančan stil, koji se sastoji iz kvalietene, skupocene garderobe i asesoara u trendu. Mnogi joj na sposobnosti da uklopi nespojivo i minimalizam pretvori u glamur mogu pozavideti, a pojedinima je ona, kada je reč o oblačenju, postala i uzor. 

Pročitajte: Strahinja, sine mamin... Sanja Marinković u SUZAMA zbog sina jedinca, ne može da se oporavi od ovoga (FOTO)

 

 

Pored toga što ume da se obuče, Sanja i vrlo lepo izgleda, što je dobitna kombinacija. Možete je čuti kako sa pratiocima na "Instagramu" nesebično deli savete o zdravom životu, a potkrade se tu i pokoji modni predlog. Nekada ona to čini direktno, nekada samo uz fotografiju svoj stajlinga.

Pročitajte:Sanja Marinković na egzotičnoj destinaciji U POSEBNOM DRUŠTVU: Voditeljka mnoge iznenadila pa progovorila o emotivnom statusu (FOTO)

 

 

Današnja Sanjina slika, recimo, privukla je veliku pažnju obožavatelja mode, a sve zbog divne male braon torbice i sata na ruci identične nijanse. U okviru opisa voditeljka je napisala "detalji", a oni koji se bave modom i razumeju u brendove posvedočiće da ti navodni detalji koštaju zajedno kao jedan skromniji automobil u Srbiji.

Pročitajte:Trošili su i poslednji dinar: Roditelji Sanje Marinković na ovome su insistirali, danas mnogi to osuđuju, ali ona sina uči isto

Instagram

 

Modni izbori Sanje Marinković u zadnje vreme uglavnom su mini torbice, kojima cena iz dana u dan u odnosu na brend raste, a ona ih samo slaže u svom garderoberu. Crvene, kivi zelene, plave, bež, gotovo svih boja ima ipak ova braon posebno se izdvojila jer daje njenoj odevnoj kombinaciji vintage šmek.

Komentari (0)

Loading