Celebrity News

Na šta liči da sa sestrom ne razgovaraš? Tužna istina o lošim odnosima u porodici Jelene Janković (FOTO)

Autor: | 05/09/2022

Sestra Jelene Janković gradi karijeru u šou-biznisu

Na šta liči da sa sestrom ne razgovaraš? Tužna istina o lošim odnosima u porodici Jelene Janković (FOTO)

Život jedne od naših najboljih teniserki svih vremena u velikoj je meri poznat široj javnosti, ali mnogi nisu znali da postoji sestra Jelene Janković. Mada, čim pročitaju o kome se radi, ljudi shvate da su sve ovo vreme definitivno znali za nju. Naime, iako nisu rođene sestre, bivša teniserka i pevačica Didi Janković, poznatija kao Didi J, u bliskom su srodstvu a istorija njihovog odnosa je komplikovana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Naime, sestra Jelene Janković karijeru u šou-biznisu gradila je dok je teniserka bila na vrhuncu slave i uspeha pre petnaestak godina. Tada se Jeleni navodno nije dopalo što se pevačica predstavljala kao Dijana Janković pokušavajući da izgradi slavu na njenom imenu pa zbog toga čak jedno vreme nisu razgovarale. Na kraju su ipak zakopale "ratne sekire" a Didi je kasnije govorila o svojoj poznatoj sestri.

Instagram

 

- Jelena je moja sestra od rođenog strica. Nemam rođenu sestru, ona mi je najbliža koju imam. Ponosne smo jedna na drugu. Ta svađa o kojoj su mediji pisali se nikada nije desila. Jelena i ja se nikad nismo posvađale, obožavaju i oni mog muža Danijela i čestitala mi je kad sam dobila bebu - izjavila je sestra Jelene Janković.

Pročitajte: Samo što je rodila ćerku: Jelena Janković PONOSNO POKAZALA STOMAČIĆ, svi čestitaju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Svojevremeno se pisalo i da je Jelena svojoj nerođenoj sestri namestila pobedu na jednom muzičkom festivalu u Vrnjačkoj banji što je Didi tada veoma iznerviralo i to je oštro demantovala. Teniserka, međutim, jeste iskazivala podršku svojoj sestri na različite načine. Kada je Didi jednom prilikom organizovala kreirala kolekciju za jedan modni brend Jelena se pojavila na reviji da bude uz nju.

Komentari (0)

Loading