Celebrity News

Venčanje Viktora Troickog okupilo milionere: Zavirite na bajkovitu proslavu ljubavi, sve zvanice su milioneri (FOTO)

Autor: | 05/09/2022

Venčanje Viktora Troickog dugo se prepričavalo

Venčanje Viktora Troickog okupilo milionere: Zavirite na bajkovitu proslavu ljubavi, sve zvanice su milioneri (FOTO)

Vreme neumitno leti pa će u novembru bivši teniser Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra proslaviti šestu godišnjicu braka. Par je za to vreme dobio ćerke Irinu i Dariju a danas uživaju u novoj fazi porodične idile otkako je teniser nedavno rešio da zvanično okonča svoju profesionalnu karijeru. Njegova supruga nedavno je podelila fotografiju sa događaja na kojem je čitava porodična bajka i počela, pa je venčanje Viktora Troickog koje je održano 2016. godine u mnogima probudilo lepe uspomene na taj dan.

 

 

Venčanje Viktora Troickog održano je u crkvi Aleksandra Nevskog a zatim je usledila svadba u jednom luksuznom beogradskom hotelu. Događaju su prisustvovale brojne javne ličnosti, Viktorove kolege, među kojima i Novak Đoković. Tog dana mladoženja je po suprugu krenuo belim automobilom a svečano odelo Viktor je kupio u Nemačkoj.

Pročitajte: OVO SMO ČEKALI! Viktor i Aleksandra Troicki prvi put pokazali ćerke Irinu i Dariju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusan Lajovic (@dutzee)

 

Kada su otišli po Aleksandru, teniser je po običaju "kupio mladu" i to za 1,500 evra. U crkvi je kum bio Uroš Lazić, a kod matičara Nikola Vujadinović. Obojica su Viktorovi prijatelji iz detinjstva. Teniser je Aleksandru zaprosio za vreme održavanja Otvorenog prvenstva Amerike u tenisu.

Komentari (0)

Loading