Celebrity News

Ma samo pogledajte tu haljinicu! Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana Tare Đoković

Rođendan Tare Đoković proslavljen je u bajkovitom ambijentu

Ma samo pogledajte tu haljinicu! Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana Tare Đoković

Ćerka Novaka i Jelene Đoković danas je napunila pet godina, a proslava uz prisustvo najbližih članova porodice i prijatelja upriličena je u prelepo dekorisanom ambijentu njihovog porodičnog restorana na Dorćolu.

Iako porodica Đoković svoju privatnost ne eksponira javno, posebno kada je reč o njihovoj deci tako je i ova proslava protekla bez medijske pompe, međutim na društvenim mrežama isplivala je jedna fotografija na kojoj se vidi kako preslatka slavljenica veselo hrli na zabavu na kojoj je bila glavna zvezda. 

Kako i priliči malenoj princezi, Tara je za ovaj važan dan ponela suknjicu od roze tila, a kosu je ukrasila krunom u istoj boji.

Pročitajte: Hit fotke - Mala Tara Đoković sa tatom Novakom gradi dvorac od peska! Najveće zvezde plaže u Crnoj Gori

Instagram

 

- Jelena i Novak odlučili su da naprave žurku za članove porodice i prijatelje, ali i za Tarine drugare. Slavljenica je izrazila želju da sve bude kao iz bajke, da ima roze haljinicu i krunu kao njene crtane junakinje. Roditelji su joj odmah ispunili želju i angažovali dekoratere koji su kreirali bajku koju će mala Tara dugo pamtiti. Kada je ugledala kako je ukrašen prostor, počela je da skače od sreće i da se fotografiše sa drugarima – otkio je izvor za Blic.

Pročitajte: Stefan i Tara zvezde Vimbldona, KOLIKO SU SAMO PORASLI - Pogledajte kako cela srećna porodica Đoković pozira fotografima

Profimedia

 

Ponosni mama i tata često ističu kako je Tara skromna devojčica, a Nole je jednom prilikom otkrio i kako su se odlučili baš za to ime:

- Blagosloveni smo što dolazimo iz prelepe zemlje koja nudi skrivene dragulje poput ove divne planine Tare. Naša ćerka je delimično dobila ime Tara zbog ove divlje prirodne lepote. Zahvalan sam na vremenu provedenom sa porodicom. Otkrijte više o Srbiji- rekao je svojevremeno Novak.

Komentari (0)

Loading