Celebrity News

Imate li sada šta da joj zamerite? Jelena Đoković sa mužem na utakmici u Istanbulu, svi gledaju u noge i obuću (FOTO)

Odmor Novaka Đokovića još uvek traje

Imate li sada šta da joj zamerite? Jelena Đoković sa mužem na utakmici u Istanbulu, svi gledaju u noge i obuću (FOTO)

Budući da od takmičenja na US Openu nema ništa, odmor Novaka Đokovića se nastavlja i čini se da teniseru, koji živi za beli sport, to nije toliko teško palo. Pronašao je pozitivnu stranu toga što mu je kao nevakcinisanom zabranjen ulaz u Ameriku i posvetio se supruzi Jeleni i druženju sa naslednicima Tarom i Stefanom, koje zbog poslovnih obaveza vrlo često nehoteći zapostavlja.

Pročitajte: GOTOVO JE, nade više nema! Novak Đoković se oglasio i priznao da mu je srce slomljeno (FOTO)

 

 

 

Odmor Novaka Đokovića po prvi put traje duže nego što je najbolji domaći teniser ikada u karijeri mogao sebi da priušti, stoga taj produženi predah on nastoji da iskoristi najbolje što ume i zna.

Pročitajte: Hit fotke: Mala Tara Đoković sa tatom Novakom gradi dvorac od peska! Najveće zvezde plaže u Crnoj Gori

Instagram

 

Budući da mu je sport u krvi najčešće ga javnost ovih dana može videti na košarkaškim utakmicama kako podržava naš tim pred Evropsko prvenstvo i u kvalifikacijama za Svetsko. On je tako prvo prisustvovao meču domaće reprezentacije protiv Grčke u Beogradu, a nedavno je čak u to ime otputovao i u Istanbul.

Pročitajte: Posle Dijane na tapetu Saška: Jelena Đoković okrenula NOVI LIST, Novak morao da reaguje

Instagram

 

 

 

Iz prvih redova Novak je pratio meč domaćih igrača protiv Turaka, a društvo mu je pravila Jelena. Na oduševljenje prisutnih supružnici su glasno navijali i tako bodrili naše sporstiste, a komentari mnogih koji su ih tamo ugledali i fotoaparatom zabeležili dragocen momenat bili su i više nego pozitivni. Pohvale koliko su zapravo Jelena i Novak prirodni i jednostavni samo su se nizale, a Jelenina garderoba, kao i uvek, bila je u fokusu posmatrača.

Pročitajte: Neobičan način za dobru figuru, zavrteće vam se u glavi: Pogledajte trening Jelene Đoković (video)

 

Budući da Istanbul važi za jedan od najlepših gradova istočne Evrope ne sumnjamo da je odmor Novak Đoković utrošio i u to da ga sa suprugom obiđe i napravi lepe uspomene.

Komentari (0)

Loading