Celebrity News

Danas se udaje ćerka Mire Škorić: Da li ste nekad videli lepšu mladu od Milice (FOTO)

Ćerka Mire Škorić danas je izgovorila sudbonosno "da"

Danas se udaje ćerka Mire Škorić: Da li ste nekad videli lepšu mladu od Milice (FOTO)

Ćerka Mire Škorić koju je dobila u braku sa hirurgom, doktorom Vasom Jeremićem, živi povučenim životom daleko od očiju javnosti i bavi se sasvim drugačijom profesijom od svoje poznate majke, a danas je poseban dan za lepu Milicu koja je sa svojim dugogodišnjim izabranikom Sebastijanom stala na "ludi kamen".

Gala proslava upriličena je u jednom poznatom beogradskom restoranu, uz prisustvo mnogobrojnih prijatelja i članova porodice, a ponosna mama koja je stigla među prvima vešto je izbegla fotoreportere.

Pročitajte: VEĆ DUŽE VREME SMO RAZDVOJENE - Ovo je ćerka Mire Škorić, evo zašto se NE VIĐAJU (FOTO)

Ata Images

Među zvanicama našao se i Lav Pajkić koji je mladoženjin dobar prijatelj, a kreator Bata Spasojević koji je blizak porodici poželeo im je putem "Instagrama" najlepše želje.

- Danas je vaš dan suncem okupan. Puno sreće želim - napisao je Bata uz nezaobilazna srca.

Pročitajte: ŽIVOTNI UDARAC - Ugledni hirurg 10 godina bio je u braku sa Mirom Škorić, a onda je oženio nju (FOTO)

Instagram printscreen

 

Milica je odlučila da studira Medicinski fakultet, a za razliku od poznate mame, ona nikada nije volela da se eksponira u medijima.

.- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - rekla je Škorićeva jednom prilikom.

Instagram printscreen

 

Ćerka Mire Škorić tokom pandemije koronavirusa radila je u kovid bolnici u Batajnici, a Mira je istakla koliko je ponosna na nju.

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

 

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa - ispričala je Mira tokom korone.

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading