Celebrity News

Udala se Mina Sovtić: Ćerka Anice Dobre u venčanici koja podseća na stara vremena, a mladoženja sa šiškicama (FOTO)

Ćerka Anice Dobre zavetovala se pred Bogom na večnu ljubav

Udala se Mina Sovtić: Ćerka Anice Dobre u venčanici koja podseća na stara vremena, a mladoženja sa šiškicama (FOTO)

Ćerka Anice Dobre i biznismena Miodraga Miće Sovtić, glumica Mina Sovtić, u aprilu ove godine sklopila je u tajnosti građanski brak sa izabranikom Lukom Nikolićem, a ovaj svečani čin želeli su da sačuvaju samo za sebe. Mladoženja se ne bavi javnim poslom te nisu želeli medijsku pompu, a danas je organizovana gala žurka kao i crkveno venčanje.

Sve je odisalo u kraljevskom duhu, pa tako i par koji se odlučio za tradicionalnu toaletu, mlada se odlučila za potpuno zatvorenu venčanicu prekrivenu čipkom, dok mladoženja nije skidao osmeh sa lica u elegantnim pantalonama i bordo sakou uz koje je uklopio crnu leptir-mašnu.

Pročitajte: Baš joj prija brak - Ćerka Anice Dobre pokazala s kakvim ponosom nosi prezime svog izabranika Luke Nikolića (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Ispred crkve Ružica okupili su se prijatelji i porodica koji su uživali uz zvuke trube i sa nestrpljenjem sačekali prelepu mladu koja se svom dragom zavetovala na večnu ljubav i pred Bogom, a nakon venčanja šest devojčica obučenih u belo, izvele su mladu iz crkve.

Pored Mine koja je blistala, sreću nije mogla da sakrije ni poznata glumica Anica Dobra koja je maštala o glamuroznom venčanju svoje jedinice s obzirom da prethodnom nije prisustvovala, a mnogi su komentarisali i da izgleda lepše nego ikad.

Komentari (0)

Loading