Celebrity News

Došao je i taj dan: Ovako je Milena Radulović izgledala na tajnom venčanju u crkvi (FOTO)

Izgled Milene Radulović sa venčanja naprosto oduzima dah

Došao je i taj dan: Ovako je Milena Radulović izgledala na tajnom venčanju u crkvi (FOTO)

Mlada i talentovana glumica jedna je od najlepših na domaćoj javnoj sceni, a svojom pojavom izaziva brojne reakcije i komentare. Kada se pojavila ispred oltara mnoge je ostavila bez daha, a izgled Milene Radulović sa venčanja sada je glavna tema u medijima. 

Lepa Milena, naime, prisustvovala je svečanom činu na kojem je bila kuma svojoj bliskoj prijateljici iz detinjstva, a stajling za koji se odlučila savršen je za ovu priliku.

Pročitajte: U trenutku je dospela na sve naslovne strane zbog najteže životne priče - Možete li prepoznati koja slavna glumica je devojčica sa slike?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ND (@drenovacn)

 

Romantičnu, nežnu haljinu prelepog cvetnog dezena koja je Mileninu ženstvenost pokazala u pravom svetlu, uklopila je uz moderne crne sandale sa visokim potpeticama, te još jednom pokazala da se na fenomenalan način može uklopiti retro stil sa aktuelnim modnim trendovima. 

Upečatljivim, a opet odmerenim i smernim stajlingom koji i priliči ovakvom događaju, glumica je po ko zna koji put pokazala koliki je poznavalac mode te ne čudi što mnoge žene u njoj pronalaze inspiraciju.

Bilo da ovu haljinu želite da ponesete kao ona, na potpetice ili možda uz patike u kežual varijanti, ovo je definitivino komad koji svi želimo da imamo u ormaru jer popularnost ovog printa godinama ne jenjava.

 

Komentari (2)

Loading