Celebrity News

U trenutku je dospela na sve naslovne strane zbog najteže životne priče: Možete li prepoznati koja slavna glumica je devojčica sa slike?

Fotografija Milene Radulović izmamiće vam osmeh na lice

U trenutku je dospela na sve naslovne strane zbog najteže životne priče: Možete li prepoznati koja slavna glumica je devojčica sa slike?

Glumica koja pleni svojim izgledom i harizmom izgradila je ozbiljnu karijeru, a da je još kao mala želela da se bavi nekim javnim poslom svedoči fotografija Milene Radulović iz detinjstva.

Naime, glumica je na svom "Instagramu" objavila sliku preslatke devojčice neodoljivog pogleda sa mikrofonom u ruci i uz pitanje "Šta ćeš biti kad porasteš?" stavila svima do znanja da je umetnička duša još od malih nogu. Po svemu sudeći tada je želela da bude pevačica, kao i većina devojčica u tom uzrastu, međutim put ju je odveo u glumačke vode što se ispostavilo kao pravo rešenje za ovu talentovanu devojku.

Pročitajte: Radovan Vujović se vratio u život Milene Radulović? Dve godine posle raskida jedan DETALJ govori SVE (FOTO)

Instagram printscreen

 

 

Milena je još od šestog razreda osnovne škole krenula na časove glume, pa je tako postala član dramskog studija. Išla je u gimnaziju, a na Fakultetu dramskih umetnosti diplomirala je sa najboljim prosekom u klasi profesorke Biljane Mašić 2017. godine.

Njena profesionalna karijera je započela odmah nakon završenih studija ulogom u seriji "Jedne letnje noći" da bi nakon ove uloge usledio lik princeze Hlif Zi Ho u dečijem serijalu "Svemirska princeza", a zatim uloga u filmu "Patuljci sa naslovnih strana".

Pročitajte: Sličnost je neverovatna - Pogledajte kako izgleda sestra Milene Radulović ( FOTO)

Boško Karanović

 

 

Usledile su uloge u popularnim televizijskim serijama "Besa", "Pet" i "Državni službenik", a početkom 2019. godina debitovala je glavnom ženskom ulogom bolničarke Jasne u filmu "Balkanska međa" koja joj je donela najveću popularnost. Tokom 2020. godine, kao i u prvoj polovini 2021. glumica je bila deo velike glumačke postave koja je radila na biografsko-dramskom filmskom ostvarenju filma "Toma", koji govori o životu velikog umetnika Tome Zdravkovića, u kojem je  tumačila ulogu "Nade".

Komentari (0)

Loading