Celebrity News

Stvari iz prošlosti su stale između njih! Otkriveno kakav zapravo odnos Lazar Ristovski ima sa snajom, poznatom glumicom (FOTO)

Snajka Danice i Lazara Ristovskog takođe je poznata javnosti

Stvari iz prošlosti su stale između njih! Otkriveno kakav zapravo odnos Lazar Ristovski ima sa snajom, poznatom glumicom (FOTO)

Dalibor Danilovic

Danicu Ristovski domaća publika zavolela je u seriji "Igra sudbine" u kojoj je tumačila lik tetke Lile, a malo ko se seća da je snajka Danice i Lazara Ristovskog, Teodora imala epizodnu ulogu u istom ostvarenju.

Naime, supruga reditelja Petra Ristovskog, Daničinog i Lazarevog sina pojavila se na samom početku emitovanja ove serije. Ona je tumačila lik doktorke koja je zamenila aktere Aleksu Ožegovića i Luku Kanačkog i tako započela "Igru sudbine" koja je prerasla u trenutno omiljenu domaću seriju. Pored ove, Teodora je imala značajnu ulogu i u seriji "Drim Tim", a kako je rasla u umetničkoj porodici, već od malena je znala šta će biti njen životni poziv te je zaposlena kao stalni član pozorišta "Boško Buha".

Pročitajte: Neprijatno - Kako je Lazar Ristovski izdao sina i izbegao susret sa Danicom u javnosti (FOTO)

 

 

Teodorinu majku Dragu Živanović svi patme iz filma „Davitelj protiv davitelja“, dok joj je otac violončelista Tešman Živanović. Teodora i Petar Ristovski godinama su u srećnom braku i ponosni su roditelji jednog dečaka, a kada su uplovili u vezu nisu ni slutili da im se roditelji već poznaju.  

– Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski i moja majka Draga Živanović u isto vreme su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista Tešman Živanović svirao je u Lazarovom prvom filmu “Belo odelo”, potom i u predstavi “Svakodnevno pozorište” u kojoj je igrala Danica. Sve se to se dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali. Onda su se naše majke jedne jeseni srele kod Doma omladine i slatko se ispričale, između ostalog i o deci. Dogovorile su se da popiju kafu, ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi – rekla je ranije za “Gloriju” Teodora koja je bila veoma uzbuđena kad je zvanično upoznala Danicu i Lazara, dok Petar prvi susret s njenim roditeljima pamti kao veoma spontan i prijatan.

Pročitajte: Iznenadićete se - Ova glumica je snaja Danice i Lazara Ristovskog, gledate je u "Igri sudbine" (FOTO)

 

 

– Prvo sam imao prilike da se nađem u društvu Teodorine majke, skuvala je sjajnu domaću kafu, a sa ocem sam se odmah prepoznao na liniji humora i pozitivnog stava prema životu. Brzo smo postali prijatelji - naglasio je Petar.

Pročitajte: Prvi put u javnosti posle razvoda - Sve oči sinoć su gledale u pravcu Danice Ristovski (foto)

 

 

Ovo dvoje talentovanih ljudi venčanje su priredili na reci u Beogradu, na jednom prelepom splavu.

- Bio je to najluđi dan u mom životu koji se ne da prepričati. Verujem da će ga svi naši prijatelji i porodice pamtiti po neverovatno dobrom raspoloženju, neumornom igranju i mnogo ljubavi – prisetila se tada glumica.

Komentari (0)

Loading