Celebrity News

U tako mladim godinama! Crno bela slika i potresne reči: Vesna Dedić objavila vest o tragediji, svi izjavljuju saučešće (FOTO)

Oglasila se Vesna Dedić potresnim rečima

U tako mladim godinama! Crno bela slika i potresne reči: Vesna Dedić objavila vest o tragediji, svi izjavljuju saučešće (FOTO)

Nakon tužne vesti da je u strašnoj saobraćajnoj nesreći tragično nastradao mladi automobilista Nikola Asanović iz Podgorice, mnogi prijatelji, ali i kolege iz celog regiona na društvenim mrežama opraštaju se od njega emotivnim rečima. Među njima, oglasila se Vesna Dedić potresnim rečima koje razaraju srce.

Na društvenoj mreži "Instagram" voditeljka je podelila svoju tugu te uz objavu crno-bele fotografije mladog momka napisala dirljivu poruku:

Pročitajte: Sedam dana patnje - O ovome je Vesna Dedić do danas ćutala!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

- Poslednji pozdrav Nikoli Asanoviću, rekorderu brojnih staza , višestrukom državnom šampionu, osvajaču trofeja na evropskim takmičenjima... Nikom nikad da se ne desi ova bol koju delimo sa Kacom i Goranom svi mi koji smo sa celom porodicom Asanovic delili najlepše trenutke naših života na Pržnom, pratili te kako odrastaš i navijali za tebe. Počivaj u miru Nikola, gde god da si odneo zauvek Kacinu lepotu i Goranovu hrabrost - sa velikim bolom oprostila se Vesna od sina porodičnih prijatelja sa kojima je u veoma bliskim odnosima, a koji su sada zavijeni u crno.

Komentari (0)

Loading