Celebrity News

Muž Ljiljane Habjanović prvi put u javnosti: Ovako izgleda gospodin po čijoj želji je književnica morala da smrša (FOTO)

Muž Ljiljane Habjanović fimski je producent

Muž Ljiljane Habjanović prvi put u javnosti: Ovako izgleda gospodin po čijoj želji je književnica morala da smrša (FOTO)

Nemanja Marat

U širokom luku muž Ljiljane Habjanović zaobilazi medije i medijsko pojavjivanje.

Iako se godinama unazad bavi filmskom produkcijom Milovanu Đuroviću pošlo je za rukom da ostane neprimetan i u senci svoje talentovane supruge, po čijem romanu "Petkana" je nedavno urađen film. Premijera projekta “Sveta Petka - Krst u pustinji”, bio je jedinstven povod da muž Ljiljane Habjanović ispozira pred kamerama fotoreportera.

Pročitajte: Ispovest Ljiljane Habjanović Đurović: Patim što nisam postala baka

Boško Karanović

 

Na crvenom tepihu njemu i spisateljici ovoga utorka pravio je društvo i sin Hadži- Aleksandar Đurović koji osim produkcije za pomenuto ostvarenje potpisuje i režiju. Aleksandar je plod velike ljubavi Ljiljane i Milovana koji su pre pedeset godina otpočeli svoju vezu i danas se vole kao prvog dana.

- Milovan je meni prvi momak, ja njemu prva devojka. Počeli smo da se, kako se to onda govorilo, zabavljamo 1972. godine, 1977. smo se verili, a 1978. venčali. Ova 2018. godina za nas je zaista posebna. Oboje smo napunili 65 godina života. 40 godina smo u braku. Pre 30 godina objavljena je moja prva knjiga. Pre 15 godina otvorili smo izdavačku kuću. Knjiga "So zemlji" je moj petnaesti roman. Krajem 2017. Milovan i ja razgovarali smo kako da obeležimo sve ove jubileje. On je znao da ja već dugo želim beli pijanino. I odlučio je da mi ga pokloni. I ja sam znala šta bi njega obradovalo. Zato sam rešila da smršam. I uspela sam. Vratila sam se na devojačke mere. Naravno, oboje smo veoma zadovoljni poklonima - kazala je Ljiljana pa dodala da je upravo ta želja da usreće jedno drugo, recept njenog i Milanovog skladnog braka.

- Uslov svih uslova je, naravno, ljubav. Mislim da je najvažnije voleti partnera onako kako mu je potrebno. Za mene to znači: da me voli a da me ne guši. Da ja njega volim - a da on to ne zloupotrebljava. Da svako od nas ima pravo i istinsko razumevanje za suštinske potrebe onog drugog. Da zajednički provodimo vreme i razgovaramo o svemu. I, naravno, da jedno drugom budemo apsolutno verni i odani. Borba za brak i porodicu je svakodnevna. Ja se i danas svake večeri pomolim Presvetoj Bogorodici da me pouči i da mi pomogne da budem žena kakva je potrebna mom mužu i majka kakva je potrebna našem sinu  - zaključila je.

Pročitajte: Ljiljana Habjanović-Đurović: Volela bih da mi Bog sačuva pamet i snagu

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading