Celebrity News

Koliko te samo ludo volim! Srna Lango prvi put posle RAZVODA pokazala fotografiju muškarca koji joj je ZAUVEK UKRAO SRCE

Stariji sin Srne Lango zenica je oka glumice

Koliko te samo ludo volim! Srna Lango prvi put posle RAZVODA pokazala fotografiju muškarca koji joj je ZAUVEK UKRAO SRCE

Kada je stariji sin Srne Lango davne 1993. godine došao na svet glumica je tada još uvek bila u prvom braku. Par godina kasnije se preudala za kolegu Irfana Mensura kojeg je njen naslednik Aleksa zavoleo kao oca i danas ga u slengu naziva ćale. Udruženim snagama Mensur, Lango i njen prvi suprug mezimca su uspeli da izvedu na pravi put, a dramska umetnica i spisateljica se ne štedi kada govori koliko je zbog toga ponosna.

Pročitajte: Deset godina od razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno! Vest potvrdila glumica, čestitke samo pljušte (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Uvek nađe povod da o prvencu ponešto ispriča, što je bio slučaj i nedavno. Naime, stariji sin Srne Lango proslavio je pre par dana 29. rođendan a radost zbog toga glumica je iskazala sledećim rečima.
- I zašto i zato i čale i beba i deda i svetlost i milo-najmilo i na vreme i pre vremena i lični Srbenda i pečat i zaglavlje i zdravlje…i izdržljivost i pamet i prečica i brzina i baraba i svila i duhovito i cinik i radost i čisto pred Bogom i zauvek i posebno i zelenooko i mudro i čuvar moj i čuvano moje i nestvarno i pasoš i karta i destinacija… Hvala nebesima. Aja…mera, crveno slovo, praznik usred ničega. Sin. Moja neodoljiva samoodbrana. Srećan nam rođendan - napisala je Srna ispod fotografije naslednika, kojem, između ostalog, tepa i moja prva radosti.  

Pročitajte: Prva supruga Irfana Mensura bila je prelepa manekenka, očarala je svet (foto)

 

Stariji sin Srne Lango razlog je za radost glumice, uspešan je mladi čovek u biznisu, a posebnim ga čini to što gaji divan odnos sa mlađim bratom, glumcem Pavlom Mensurom, prema kojem je zaštitnički nastrojen.

Komentari (0)

Loading