Celebrity News

Oženio se Ljuba Jovanović: Mlada nosi venčanicu kao iz bajke, pogledajte prve fotografije sa svadbe Natašinog bivšeg

Bivši muž Nataše Bekvalac oženio se izabranicom Milicom

Oženio se Ljuba Jovanović: Mlada nosi venčanicu kao iz bajke, pogledajte prve fotografije sa svadbe Natašinog bivšeg

Instagram

Bivši rukometaš Ljuba Jovanović široj javnosti je najpre poznat kao bivši muž Nataše Bekvalac, drugi od trojice i jedini s kojim nije dobila potomstvo. Ipak, pamti se ta ljubav i kao jedna od stabilnijih koje je slavna pevačica imala, a nakon raskida ostali su u dobrim odnosima. Danas Ljuba uveliko živi svoj život nakon te medijski propraćene veze, odnosno braka. Već nekoliko godina unazad srećan je pored izabranice Milice s kojom uživa u ljubavi rasterećenoj od pažnje javnosti a baš danas njih dvoje stali su pred matičara što ipak ne može proći neprimećeno.

Instagram

 

Bivši muž Nataše Bekvalac tako se ponovo oženio a fotografije sa svadbene proslave počele su da pristižu na društvene mreže. Svadba je organizovana u jednom prestoničkom lokalu a prisustvovale su joj i neke poznate ličnosti.

Pročitajte: Da li je lepša od Bekvalčeve? Ovo je žena sa kojom je Natin bivši Ljuba dobio ćerku i kojoj je greškom poslala skandaloznu poruku (FOTO)

Instagram

 

Bivši muž Nataše Bekvalac u junu prošle godine dobio je i ćerku Irinu sa izabranicom koju od danas može nazvati suprugom. Dok je njemu to prvo dete, poznato je da Milica već ima ćerku iz prvog braka a ona je takođe prisustvovala današnjem venčanju. Milica ne voli pažnju javnosti, ali je jednom prilikom poručila da sa Ljubom i njihovom ćerkicom Irinom ima porodicu koja je čitav njen svet.

Komentari (0)

Loading