Celebrity News

Oženio se Ljuba Jovanović: Mlada nosi venčanicu kao iz bajke, pogledajte prve fotografije sa svadbe Natašinog bivšeg

Autor: | 10/09/2022

Bivši muž Nataše Bekvalac oženio se izabranicom Milicom

Oženio se Ljuba Jovanović: Mlada nosi venčanicu kao iz bajke, pogledajte prve fotografije sa svadbe Natašinog bivšeg

Bivši rukometaš Ljuba Jovanović široj javnosti je najpre poznat kao bivši muž Nataše Bekvalac, drugi od trojice i jedini s kojim nije dobila potomstvo. Ipak, pamti se ta ljubav i kao jedna od stabilnijih koje je slavna pevačica imala, a nakon raskida ostali su u dobrim odnosima. Danas Ljuba uveliko živi svoj život nakon te medijski propraćene veze, odnosno braka. Već nekoliko godina unazad srećan je pored izabranice Milice s kojom uživa u ljubavi rasterećenoj od pažnje javnosti a baš danas njih dvoje stali su pred matičara što ipak ne može proći neprimećeno.

Instagram

 

Bivši muž Nataše Bekvalac tako se ponovo oženio a fotografije sa svadbene proslave počele su da pristižu na društvene mreže. Svadba je organizovana u jednom prestoničkom lokalu a prisustvovale su joj i neke poznate ličnosti.

Pročitajte: Da li je lepša od Bekvalčeve? Ovo je žena sa kojom je Natin bivši Ljuba dobio ćerku i kojoj je greškom poslala skandaloznu poruku (FOTO)

Instagram

 

Bivši muž Nataše Bekvalac u junu prošle godine dobio je i ćerku Irinu sa izabranicom koju od danas može nazvati suprugom. Dok je njemu to prvo dete, poznato je da Milica već ima ćerku iz prvog braka a ona je takođe prisustvovala današnjem venčanju. Milica ne voli pažnju javnosti, ali je jednom prilikom poručila da sa Ljubom i njihovom ćerkicom Irinom ima porodicu koja je čitav njen svet.

Komentari (0)

Loading