Celebrity News

MRŽNJA nije tajna: Kejt i Megan prisiljene da stoje jedna pored druge, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Autor: | 11/09/2022

Smrt Kraljice Elizabete okupila je njene potomke

MRŽNJA nije tajna: Kejt i Megan prisiljene da stoje jedna pored druge, pogledajte šta se desilo (FOTO)

Smrt kraljice Elizabete ponovo je okupila najpopularnije članove kraljevske porodice, Kejt Midlton i princa Vilijama, koji će biti naredni kralj, kao i "odbegle" plemiće princa Harija i Megan Markl. Oni su iz Kalifornije doputovali na poziv upravo Kejt i Vilijama, dok po nekim navodima kralj Čarls Treći nije bio naročito oduševljen Meganinim dolaskom. Fotografije koje su tim povodom nastale prikazuju dva kraljevska para po prvi put na okupu još od devetog marta 2020. godine, a našli su se kako bi čitali pisma i gledali cvetne počasti namenjene preminuloj kraljici.

Guliver Getty Images

 

Međutim, glavna tema po njihovom javnom sastajanju bio je govor tela svakog od članova porodice, kao i parova. Smrt Kraljice Elizabete vidno je ostavila dubok trag na sve članove, ali ne bi trebalo da ima veze sa tim kako su se Megan i Hari držali za ruke po izlasku iz automobila, dok su Kejt i Vilijam bili vidno distancirani, te su tokom čitave šetnje bili na razdaljini.

Pročitajte: SUROVO: Odluka Megan Markl posle smrti Elizabete govori šta je zaista mislila o njoj

Guliver Getty Images

 

To nije ostavilo mnogo prostora za spekulacije o odnosima dva brata ili njihove dve supruge, ali se čini da su na zadovoljavajućem nivou. Smrt kraljice Elizabete stavila je sve eventualne sukobe na stranu i sada su svi ujedinjeni u početku nove ere za kraljevsku porodicu, mada je zabeleženo da Kejt i Megan nisu bile naročito prisne. Oni koji su upućeni u dešavanja u porodici kažu da to ne mora da znači probleme već da prilika jednostavno nije nalagala prisnije gestove. Kada je reč o odnosu Kejt i Vilijama mnogi smatraju da nema razloga za brigu o njihovom braku jer se oni ni u ranijim prilikama gotovo nikada nisu držali za ruke u javnosti.

Komentari (0)

Loading