Celebrity News

SUROVO: Odluka Megan Markl posle smrti Elizabete govori šta je zaista mislila o njoj

Odluka Megan Markl je da ostane pri svojim čvrstim stavovima

SUROVO: Odluka Megan Markl posle smrti Elizabete govori šta je zaista mislila o njoj

Vest o lošem zdravstvenom stanju kraljice Elizabete II, a zatim i smrti, navela je članove kraljevske porodice da požure u zamak Balmoral gde je kraljica provela svoje poslednje dane života. Osim kralja Čarlsa i princa Vilijama, princ Hari je takođe odleteo u Škotsku, međutim čvrsta odluka Megan Markl da se ne pridruži suprugu čak i nakon što je palata objavila kraljičinu smrt ipak je iznenađujuća i pored činjenice o lošim porodičnim odnosima.

Pročitajte: Kraljica je zbog ovoga sigurno poludela! Letnje kratke pantalone Megan Markl ruše pravila i ceo svet ih komentariše (FOTO)

Getty Images

 

Uprkos prvobitnoj izjavi portparola Saseksovih da par putuje u Škotsku da bude sa kraljicom nakon vesti da je jutros bila pod medicinskim nadzorom, samo je Hari otišao na put, a kraljevski reporter Omid Skobi na "Tviteru" je objavio da je Megan ostala u Londonu.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trebalo je da sinoć prisustvuju dodeli "VellChild" nagrada međutim povukli su se sa tog događaja nakon vesti o lošem kraljičinom stanju.

Pročitajte: VELIKI PORODIČNI POTRES - Megan Markl i princ Hari u OGROMNOM problemu, OVO će pogoditi i njihovu DECU!

 

 

Kejt Midlton takođe nije otputovala u Balmoral, ostala je u Vindzoru kako bi se brinula o njenoj i Vilijamovoj  deci, a  fotografisana je kako automobilom odlazi po princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa u školu.

Iako tačan razlog za odsustvo vojvotkinje od Saseksa nije preciziran i verovatno porodici neće biti dato pravo na privatnost, da je Megan otišla, ponovno okupljanje između nje, princa Harija, princa Vilijama i princa Čarlsa dogodilo bi se pod najtežim okolnostima.

Megan i Hari bili su veoma bliski sa kraljicom, a par je svojoj ćerki dao ime Lilibet upravo po njoj. Hari je u svojoj izjavi za "The Todai Shov" u aprilu rekao da on i njegova baka imaju zaista poseban odnos i da razgovaraju o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim. Sa druge strane, odnos Megan i Harija sa ostatkom kraljevske porodice prilično je napet, posebno nakon njihovog intervjua sa Oprom Vinfri u martu 2021. godine kada su otkrili šta su preživeli kao članovi porodice.

Pročitajte: Skandal trese Britaniju - Princ Hari i Megan Markl očajnički mole za zaštitu, kraljica ni da čuje

Getty Images

 

Pre nešto više od nedelju dana u intervjuu za njujorški magazin "The Cut", Megan je nastavila da govori o kraljevskoj porodici nimalo pohvalno, a istakla je i kako radi na tome da im oprosti za sve što se dogodilo:

- Mislim da je oproštaj zaista važan. Potrebno je mnogo više energije da se ne oprosti, ali potrebno je mnogo truda da se oprosti. Zaista sam se aktivno trudila, posebno znajući da mogu bilo šta da kažem - rekla je Megan, a nakon kratke pauze nastavila:

- Imam mnogo toga da kažem, dok ne kažem. Da li vam se to dopada? Ponekad, kako kažu, tihi deo je i dalje deo pesme.

Kako se navodi u tamnošnjim medijima, članovi kraljevske porodice iskazali su nezadovoljstvo najnovijim otkrićima vojvotkinje:

- Kraljevska porodica je razočarana najnovijim komentarima Megan Markl. Oni su uznemireni što nakon povlačenja iz kraljevske porodice, tvrdeći da ima potrebu za privatnošću, ona nastavlja da objavljuje porodična pitanja u javnosti - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Komentari (0)

Loading