Celebrity News

Danas majko ženiš svoga sina: Suze u oku Dijane Đoković, a pogledajte samo kakvu haljinu je obukla na Đoletovom venčanju (FOTO)

Autor: | 12/09/2022

Venčanje Đorđa Đokovića prikazalo je njegovu majku u punom sjaju

Danas majko ženiš svoga sina: Suze u oku Dijane Đoković, a pogledajte samo kakvu haljinu je obukla na Đoletovom venčanju (FOTO)

Venčanje Đorđa Đokovića okupilo je sve članove njegove porodice, a među najsrećnijima na današnji dan je njegova majka Dijana Đoković. Naravno, svi se pitaju za kakvu odevnu kombinaciju se ona opredelila za tako važan trenutak a sada su stigle i prve fotografije koje otkrivaju njeno izdanje u crkvi Svetog Marka gde se ceremonija održala i kasnije ispred nje.

Ata Images

 

Naravno, Dijana se pojavila pod ruku sa ponosnim ocem Srđanom Đokovićem a na sebi je za ovu priliku imala dugu tamnoplavu haljinu i sako preko nje. Kosa joj je bila skupljena u punđu uz nekoliko puštenih pramenova a da je za venčanje Đorđa Đokovića želela da izgleda maksimalno svečano pokazao je izbor nakita. Navodno Dijana na ovom događaju nije uspela da zadrži emocije pa je zaplakala zbog ženidbe svog sina.

Pročitajte: Suza u oku Novaka Đokovića! Supruga Jelena i majka Dijana udruženim snagama dirnule šampiona! Domaća javnost na nogama (FOTO)

Ata Images

 

Dok je trajalo venčanje Đorđa Đokovića ona je sve vreme bila među najradosnijim zvanicama a uz nju su bili i unuci Tara i Stefan. Dijana Đoković se raduje što će se spisak njenih unučića uskoro proširiti jer je mlada na venčanju Saška Veselinov u drugom stanju.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading