Celebrity News

Suza u oku Novaka Đokovića! Supruga Jelena i majka Dijana udruženim snagama dirnule šampiona! Domaća javnost na nogama (FOTO)

Pomirenje Jelene i DIjane Đoković nova je tema portala

Suza u oku Novaka Đokovića! Supruga Jelena i majka Dijana udruženim snagama dirnule šampiona! Domaća javnost na nogama (FOTO)

Pomirenje Jelene i Dijane Đoković - neočekivan splet događaja!

Par godina unazad u medijima se raspravlja o lošem odnosu majke i supruge Novaka Đokovića, Jelene i Dijane Đoković. Svaki korak svekrve i snaje posmatra se kroz lupu, a najsitniji potez koji bi mogao ukazivati na to da su u svađi bio je momentalno deo naslovnih strana tabloida. Pričalo se i pisalo da se Jelena i Dijana nimalo ne vole, delimično zbog raspolaganja Noletovim novcem, delimično jer ne žive u istom gradu, a dobrim delom zbog Jeleninih i Novakovih mališana, koje bi Dijana i njen suprug Srđan voleli viđe da viđaju.

Pročitajte: Posle Dijane na tapetu Saška: Jelena Đoković okrenula NOVI LIST, Novak morao da reaguje

Profimedia

 

I tako iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, meseca u mesec uvek je bila neka nova tema o odnosu Jelene i Dijane Đoković, koje su svojim postpucima samo dodatno podgrevale priče. Retko kada su se pojavljivale zajedno u javnosti, i kada se to događalo gotovo nikada jedna drugoj nisu pravile društvo, pa makar i u teniskoj uskoj loži, a interesantno je da nikada nisu ni demantovale navode da se ne slažu.

Pročitajte: Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA: Dijana držala stranu svog sina, isplivali svi detalji

Ata Images

 

Pomirenje Jelene i Dijane Đoković ili bar reakcija na medijsko uperivanje prstom u njihov odnos čekala se godinama, ipak tek nedavno stigao je odgovor na tu temu.

Pročitajte: Moraš da se izviniš mojoj majci ILI ZAVRŠAVAMO: Potres u braku Đokovića, Jelena ostala šokirana pred Novakovim uslovom

Instagram

 

Naime, svekrva i snaja pojavile su se zajedno na jednom javnom događaju u Crnoj Gori, gde je prisustvovao i Nole i ostatak njegove brojne porodice, a upravo na tom mestu, kako portali tvrde, palo je pomirenje Jelene i DIjane Đoković, što je zabeleženo fotografijom koju je teniser posle podelio na društvenim mrežama.

Pročitajte: Dijana Đoković posle 35 godina otkrila veliku porodičnu tajnu: Srđan mi to nikad nije oprostio...

Instagram

 

Na njoj sportista u zagrljaju drži svoje dve omiljene dame, koje zbog spleta događaja i očiglednih okolnosti nisu skidale osmeh sa lica,čak su za tu priliku odabrale slične odevne kombinacije, iste kombinacije boja.. Očigledno je da je zbog novonastale situacije svima u porodici pao kamen sa srca, a najviše samoj Jeleni i Dijani.

Komentari (0)

Loading