Celebrity News

Brazilka od koje zastaje dah: Marko Đoković konačno u javnosti sa svojom izabranicom, ona je sledeća koja će nositi slavno prezime (FOTO)

Autor: | 12/09/2022

Venčanje Đorđa Đokovića dovelo je u Beograd i njegovog brata

Brazilka od koje zastaje dah: Marko Đoković konačno u javnosti sa svojom izabranicom, ona je sledeća koja će nositi slavno prezime (FOTO)

Ostade Marko Đoković jedini neoženjen od tri brata nakon što je danas održano venčanje Đorđa Đokovića, najmlađeg od sve trojice. On je, naravno, prisustvovao ovom važnom događaju zajedno sa sopstvenom izabranicom pa, ko zna, možda su ih okolnosti inspirisale na neke ideje. U svakom slučaju, bilo je lepo videti Marka danas, jer dok ostale članove njegove porodice više-manje viđamo neprestano srednji brat Đokovićevih ubedljivo je najmanje dostupan široj javnosti i već godinama živi povučenim životom u Španiji.

Ata Images

 

Venčanje Đorđa Đokovića stoga je bila prilika da ga vidimo u srpskoj prestonici koju Marko mnogo voli ali nedovoljno često posećuje. I za njega, kao i sve ostale Đokoviće, bio je ovo dan za nezaborav pa je definitivno imao razlog za osmehe koje je neprestano delio okupljenim fotoreporterima. Drugi, gotovo jednako važan razlog bila je njegova prelepa devojka brazilskog porekla Letisija Tesara.

Pročitajte: Srđan pati zbog Markovih životnih izbora: Šta je istina o odnosu porodice Đoković sa misterioznim srednjim sinom koji je napustio Srbiju

Ata Images

 

Ata Images

 

Marko i Letisija žive zajedno u Marbelji i u skladnoj su vezi već dugo a venčanje Đorđa Đokovića ujedno je bila i retka prilika da ona poseti Beograd. Tesara je po profesiji dizajnerka i posvećena je umetnosti a svog partnera Marka podržava u karijeri koju je ostvario na Teniskoj akademiji u pomenutom španskom gradu.

Komentari (0)

Loading