Celebrity News

Srđan pati zbog Markovih životnih izbora: Šta je istina o odnosu porodice Đoković sa misterioznim srednjim sinom koji je napustio Srbiju

Autor: | 27/12/2021

Marko Đoković definitivno je član porodice Đoković o kome domaća javnost najmanje zna, pa ipak, čini se da je njegova priča najturbulentnija

Srđan pati zbog Markovih životnih izbora: Šta je istina o odnosu porodice Đoković sa misterioznim srednjim sinom koji je napustio Srbiju

Marko Đoković - najveća misterija najpoznatije srpske porodice

Koliko zapravo znamo o povučenom Marku Đokoviću (29), pitanje je koje vremenom postaje sve upadljivije, a za to vreme njemu udaljenost od reflektora izuzetno prija. Već duže vreme mir je pronašao u Marbelji, u Španiji, gde radi na jednoj teniskoj akademiji.

Međutim, njegovom ocu Srđanu ne dopada se što je Marko tako daleko od porodice, dok se pokazuju sve jače naznake da bi čak i Novak mogao s porodicom da se vrati u Beograd.

Pročitajte: Novak Đoković - Porodica me čini srećnijim od svih trofeja

Profimedia

 

- Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe - rekao je nedavno Srđan Đoković.

Međutim, baš iz pomenutog razloga, Španija bi možda mogla da ostane idealno utočište za Marka. Tamo je pronašao mir nakon epizode u kojoj se ozbiljno borio sa depresijom, a tu bitku je dobio zahvaljujući guruu Pepeu Imazu koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera.

Pročitajte: Dijana Đoković - Strašno je to što rade Novaku

Profimedia

 

Još jedna, možda i najvažnija okolnost, koja Marku pruža mir u Španiji jeste njegova stabilna emotivna veza sa brazilskom dizajnerkom Leti Tesari. Premda je procurila informacija da su se njih dvoje tajno venčali, to je ubrzo demantovao njegov otac Srđan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Komentari (1)

Loading
Jelena

11:00 12.04.2021

Divno,baš su lep par.Ljubav je veliki pokretač u životu ljudi.Uživajte i volite se!!!