Celebrity News

Ćerkica Nikole Jokića obožava da gleda tatu: Malena Ognjena bila je zvezda Arene u Berlinu (FOTO)

Supruga i ćerka Nikole Jokića najveća su podrška košarkašu

Ćerkica Nikole Jokića obožava da gleda tatu: Malena Ognjena bila je zvezda Arene u Berlinu (FOTO)

Uspešni košarkaški as i MVP NBA lige odigrao je sinoć u dresu reprezentacije meč protiv Italije u Berlinu, a da bude jedan od najboljih pojedinaca na parketu ovoga puta imao je poseban motiv. Supruga i ćerka Nikole Jokića bile su najvatreniji navijači.

Koliku podršku mu pružaju dve najvažnije žene u životu može se zaključiti po prisustvu supruge i ćerkice na gotovo svim utakmicama. Natalija Jokić ni ovog puta nije se libila da se sa malenom Ognjenom uputi u Nemačku kako bi bodrile supruga i tatu na košarkaškom terenu.

Pročitajte: Prva fotografija ćerke Nikole Jokića - Ognjena ima osam meseci i svi se tope od ovog prizora (FOTO/VIDEO)

 

 

Iako je naša reprezentacija izgubila veoma važan meč, Jokić je kao na krilima vodio ceo tim, a kako i ne bi kada ga je sa prepunih tribina gledala malena lepotica

Ćerka Nikole Jokića u naručju mame Natalije nesumnjivo je pored tate bila zvezda večeri. Anđeoskim licem i prelepim plavim očima ukrala je svu pažnju u prepunoj "Mercedes Benz Areni".

Pročitajte: Čestitamo! Nikola Jokić postao tata! Retko ime koje je dao ćerkici će vas oduševiti

Ata Images

 

Prisustvo preslatke Ognjene, Jokiću je ulilo snagu da odigra odličnu partiju, međutim to nije bilo dovoljno da Orlovi dođu do pobede. Ipak sigurni smo da će naša reprezentacija imati još puno prilika za popravni pred plavookom lepoticom.

Komentari (0)

Loading