Celebrity News

Život stvarno piše romane: Emina, Mustafa i njegova nova supruga ZAJEDNO na istom mestu (FOTO)

Autor: | 14/09/2022

Bivši muž Emine Jahović veoma se naljutio zbog ovoga

Život stvarno piše romane: Emina, Mustafa i njegova nova supruga ZAJEDNO na istom mestu (FOTO)

Bivši muž Emine Jahović već dugo je u lošim odnosima sa popularnom pevačicom a ako su tačni najnoviji navodi portala "Star Paparazzo" ona je to upravo prebacila na novi nivo. Naime, Mustafa Sandal i njegova nova supruga Melis s kojom se venčao pre samo dva meseca upriličili su tim povodom čak tri gala proslave u Turskoj što se iz vizure njegove bivše žene Emine poprilično kosi sa njegovim navodima da je u sve goroj finansijskoj situaciji zbog koje nije u mogućnosti da njihovim sinovima Jamanu i Javuzu isplati alimentaciju nakon razvoda od pop zvezde.

Instagram

 

Besna zbog očiglednih prevara koje bivši muž Emine Jahović sprovodi njoj u lice, rešila je da mu napakosti. Najpre je odlučila da proda kuću u kojoj su nekada zajedno živeli sa decom, iako joj je on rekao da tu kuću napusti umesto da je proda, a zatim je pokupila sinove i s njima se preselila na novu adresu kojom je praktično postala Mustafina i Melisina nova komšinica.

Instagram, Andreja Damnjanović

 

- Emina je odlučila da prodaju kuću u kojoj su zajedno živeli, a ona se sa decom preselila u novi stan, i to ni manje ni više nego u stambenom kvartu gde su se posle venčanja uselili Mustafa i Melis. Pevačica je odlučila da im zagorča život i da im ne da mira, jer će se svakako sretati non stop, a tako Mustafa neće moći da pobegne od obaveza koje ima prema deci i Emini. Kako je rekla baš se zainatila, a njemu ako ne odgovara, nek se seli, dosta se ona sa sinovima Jamanom i Javuzom seljaka, čak tri puta posle razvoda - izjavila je neimenovana bliska prijateljica pevačica i dodala da je bivši muž Emine Jahović zbog toga izgubio sve živce.

Pročitajte:​ Maloletna i ošišana na keca: Evo kako je Emina Jahović izgledala na prvom venčanju sa Aladinom Đulovićem

Ćem Talu

 

- Mustafa je poludeo, hteo je da se svađa sa Eminom, ali ga Melis smiruje u nadi da će sve biti u redu, i da ne treba da se sele jer su oni tu prvi kupili stan - ispričala je Eminina prijateljica.

Komentari (0)

Loading