Celebrity News

Mama te je tako dugo čekala: Ćerka Ljiljane Jakšić baš je porasla, pogledajte na koga liči (FOTO)

Autor: | 15/09/2022

Ćerka Ljiljane Jakšić već treću godinu ide u školu

Mama te je tako dugo čekala: Ćerka Ljiljane Jakšić baš je porasla, pogledajte na koga liči (FOTO)

Ćerka Ljiljane Jakšić već dve godine je prava školarka, a fotografije na kojima Darija nosi školski ranac najbolje dokazuju da je naslednica poznate glumice odveć velika devojčica. Nove fotografije prikazuju i kako je za kratko vreme Darija brzo stasala, a glumica je veoma ponosna na ćerku koju je veoma dugo pokušavala da dobije.

Hellomagazin

 

- Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učitejicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. (smeh) Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“ - opisala je glumica dane koje ćerka Ljiljane Jakšić provodi u školi.

Luka Šarac

 

Dok je trajao period koronavirusa i lokdauna poznato je da je glumica jedva sastavljala kraj s krajem kako bi podizala svoju mezimicu, a nedavno je otkrila i kako je uspela.

- Veliku zahvalnost dugujem bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju. Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lagodno prošle kroz ovaj krizni period.

Pročitajte: Salveta očajna! Ćerka joj prolazi kroz bolan period, a za sve je kriva ONA (FOTO)

youtube printscreen

 

Na pitanje da li je prethodnih meseci pala i po koja suza, Ljiljana Jakšić koja, iako je samohrani roditelj, ne prima nikakav dečji dodatak jer su njena primanja u vreme kada je radila bila nešto iznad zakonom određenog limita, kaže:

‒ Da, bilo je i toga. Ali, to su ventili koje sami otvorimo, izbacimo lošu energiju i bude nam lakše. Svim majkama šaljem hiljadu poljubaca, a u noćima kada pomisle da im je teško ili da ne znaju kako dalje, neka urade isto što i ja. Kad uspavam Dariju, ostanem još desetak minuta pored njenog kreveta. To su mi najlepši trenuci u toku dana. Gledam je kako je porasla, kako su joj se nogice izdužile, kako bezbrižno sanja... Onda budem tako ponosna i na nju, i na sebe. I to mi mnogo pomogne da jača i srećnija uđem u novi dan.

Komentari (3)

Loading
Nina

16:19 15.09.2022

Kakva divna žena ! Kad ovo sve pročitam , bude mi lakše , mislim na neke svoje probleme. Uporedjujuci sa Ljiljaninim ,moji dodju ko luk i voda. Jadna žena, ali izuzetno hrabra, požrtvovana i predobra majka. Želim njoj i ovoj preslatkoj devojcici divnog imena svu srecu sveta , da budu samo zdrave i srecne, a sve će doći na svoje jer ima Boga !

Marina

22:54 15.09.2022

Želimo vam sve najbolje, vi ste prava heroina ❤❤❤