Celebrity News

Salveta očajna! Ćerka joj prolazi kroz bolan period, a za sve je kriva ONA (FOTO)

Ćerka Ljiljane Jakšić Salvete susrela se sa prvi problemima

Salveta očajna! Ćerka joj prolazi kroz bolan period, a za sve je kriva ONA (FOTO)

Pre godinu dana ćerka Ljiljane Jakšić Salvete krenula je u školu. Ponosna mama tom prilikom dopratila ju je do školskog dvorišta i u razred ispratila sa suzama radosnicama,ni ne sluteći da će se upravo na tom mestu njena mezimica susresti sa prvim problemima. 

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je mala Darija koju je Ljiljana Jakšić Salveta dobila u 52. godini: Rodila sam iz JEDNOG razloga

youtube printscreen

 

Naime, ćerka Ljiljane Jakšić Salvete, Darija Jakšić svakodnevno se susreće s uvredama vršnjaka, a sve zbog glumičinih godina. Da podsetimo Salveta je Dariju rodila u 52 godini, što znači da sada ima 60 taman koliko nečija baka, što njeni drugari u školi vide kao razlog za podsmeh.

Pročitajte: Danijela Vranješ sama podiže ćerku i otkriva: Nisam želela da Ema gleda razjarene zveri, rastala sam se dok sam još bila trudna

youtube printscreen

 

Kako se njena mezimica sa tim nosi, koliko joj teško pada što joj majku nazivaju babom, glumica je nedavno kazala: 

– Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama. Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Kada se dogode uvrede, moja Darija podigne glavu i s ponosom kaže: „To je moja mama!“ – ispričala je ona za medije.

 

Komentari (3)

Loading
Lady

10:17 29.05.2022

Velika podrška ovoj Ženi i dobroj glumici uživajte sa svojom ćerkom i ne obracajte pažnju na prostačke komentare podsmesljivih i bezdusnih ljudi.

Olga

12:05 29.05.2022

Poštovana gospođo, sva sreća ovog sveta uz vas i vašu ćerku. Gluposti ne komentarišem. Deca su to čula od roditeljaž. Žalosno .

Mirjana

13:21 29.05.2022

Podrška za predivnu Ljiljanu i njenu princezu, a poruka i za male prostake koji su samo preslikani svoji roditelji, nikada se ne zna šta koga i gde čeka.....