Celebrity News

Godinu i po dana od rođenja ćerke, Mašan Lekić i izabranica Kristina OBRADOVALI JAVNOST NAJLEPŠIM VESTIMA! Svi čestitaju (FOTO)

Ćerka Mašana Lekića preslatko je bila obučena na dan svog krštenja

Godinu i po dana od rođenja ćerke, Mašan Lekić i izabranica Kristina OBRADOVALI JAVNOST NAJLEPŠIM VESTIMA! Svi čestitaju (FOTO)

Zoi, mlađa ćerka Mašana Lekića prvi rođendan obeležila je u februaru, ali budući da tada vremenske prilike nisu bile najpovoljnije ponosni roditelji odlučili su da je tek nedavno krste i to na Zlatiboru. Voditelj i njegova izabranica Kristina Nikolić u to ime, a nakon crkvenog obreda, priredili su žurku za pamćenje na kojoj je Zoi bila glavna zvezda, a kojom je par ujedno proslavio i Kristinin rođendan.

Pročitajte: NIKO OVO OD NJE NIJE OČEKIVAO: Žena Mašana Lekića povukla neverovatan potez, vratila mu milo za drago (FOTO)

Instagram

 

S obzirom na to da je reč o dvostrukom slavlju mama i ćerka obukle su odevne kombinacije identičnih nijansi, sa malom razlikom što je Kristina ponela pantalone i sako, a Zoi preslatku belu haljinicu u kojoj je sve zvanice šarmirala.

Pročitajte: Dom Mašana Lekića u Beogradu oaza je mira, prilagođena potrebama naslednice Zoi: Jedan detalj će vas iznenaditi (FOTO)

Instagram

 

Ćerka Mašana Lekića blistala je na dan svog krštenja, a osim poklonima mama i tata obradovali su je velikom belom tortom sa vatrometom, na kojoj je pisalo "Srećno krštenje". 

Pročitajte: Zoino prvo letovanje: Ćerka Mašana Lekića će vas potpuno osvojiti! (foto)

Instagram

 

U neko doba voditeljeva mezimica morala je na spavanje, ali žurka tu nije stala, naprotiv tek je počela. Poznate zvanice voditelji Dea Đurđević, Mladen Mijatović i pevač Nemanja Nikolić slavili su sa ponosnim roditeljima i ostalim zvanicama duboko u noć, a delić atmosfere Kristina je dan kasnije podelila sa pratiocima na "Instagramu".

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading