Celebrity News

NIKO OVO OD NJE NIJE OČEKIVAO: Žena Mašana Lekića povukla neverovatan potez, vratila mu milo za drago (FOTO)

Druga žena Mašana Lekića samostalna je i samosvesna mlada žena

NIKO OVO OD NJE NIJE OČEKIVAO: Žena Mašana Lekića povukla neverovatan potez, vratila mu milo za drago (FOTO)

Kristina Nikolić, druga žena Mašana Lekića predivna je mlada dama, koja je osim lepotom i harizmom novinara crne hronike osvojila i svojom neposrednošću, mudrošću i požrtvovanošću. Budući da kod kuće napokon dobija sve o ćemu je ikada sanjao i sam novinar se trudi da bude najbolji moguči emotivni partner i otac, njihovoj zajedničkoj naslednici Zoi. Svojim dvema princezama Mašan ispunjava sve želje, često ih vodi i na teren, a dosta i van zemlje zajedno putuju. 

Pročitajte: Emotivni porodični portret: Mašan Lekić sa izabranicom i ćerkom u javnosti, SVI KOMENTARIŠU JEDNO (FOTO)

Autor formata "Iza rešetaka" i njegova mala porodica nedavno su otišli na more, gde uživaju jednako u slanim talasima, kao i u miru hotelskog bazena daleko od radoznalih pogleda. S obzirom na to da je jun, te da gostiju nema mnogo, potpuno su se opustili, a Kristina se čak skinula u maleni kupaći koji je otkrivao dodatne njene adute, vitko i zategnuto telo 

Pročitajte: Dom Mašana Lekića u Beogradu oaza je mira, prilagođena potrebama naslednice Zoi: Jedan detalj će vas iznenaditi (FOTO)

Instagram

 

Sve je to zabeležio Mašan fotoaparatom, a snimak je zahvaljujući lepoj Užičanki dospeo i u javnost. Mnogi su prokomentarisali da Kristina odlično izgleda, a bilo je i onih koji su ovaj njen potez protumačili kao neku vrstu prkosa, jer se Mašan, navodno, još uvek nije odlučio na ženidbu sa njom, a razlog za to je što se još nije razveo od prethodne supruge Mire sa kojom ima takođe ćerku Miu.

 

Komentari (0)

Loading