Celebrity News

Majka i očuh Aleksandre Prijović imaju RAZLOG ZA SREĆU: Konačno lepe vesti i za Borku, Prija uplakana (FOTO)

Autor: | 18/09/2022

Majka Aleksandre Prijović ima razloge za sreću

Majka i očuh Aleksandre Prijović imaju RAZLOG ZA SREĆU: Konačno lepe vesti i za Borku, Prija uplakana (FOTO)

Ljubavni život koji vodi majka Aleksandre Prijović već nekoliko godina unazad može se opisati kao uzbudljiv budući da Borka Mihajlović ne krije vezu sa kolegom Fahrudinom Buljubašićem, iako je ta romansa obelodanjena tek prošle jeseni. Aleksandruna majka, koja je takođe pevačica, već duže je vreme u skladnoj vezi sa izbranikom koji se isto tako bavi muzikom. Sada je izašla i njihova najnovija fotografija na kojoj poziraju sa zajedničkim prijateljem i vidi se da ljubav cveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Zekutor (@igorzekutor)

 

Majka Aleksandre Prijović na slici je sa svojim izabranikom koji je u crvenoj košulji a boravak na jednom salašu vidno im je prijao. Fahrudin je iskusan izvođač narodne muzike a iza sebe ima albume kao što su "Tuge je dosta", "Hej, svirači" i druge. Više puta je nastupao i u okviru programa "Grand" produkcije.

Pročitajte: Filip već dugo ne dolazi kući! Porodični prijatelj otkriva: Prijovićkin brak je VELIKA FARSA

 

 

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama koje su i ranije znali da dele, majka Aleksandre Prijović i Fahrudin, kojeg često zovu Faks, srećno su zaljubljeni, a slavna Prija ne samo da podržava majku da bude emotivno ispunjena, već izuzetno ceni njen izbor i vrlo često vreme provodi u Fahrudinovom društvu.

Komentari (0)

Loading