Celebrity News

Filip već dugo ne dolazi kući! Porodični prijatelj otkriva: Prijovićkin brak je VELIKA FARSA

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića intrigira javnost

Filip već dugo ne dolazi kući! Porodični prijatelj otkriva: Prijovićkin brak je VELIKA FARSA

Brak Aleksandre Prijović Filipa Živojinovića oduvek je bio tema u javnosti. Mnogi su spekulisali i nagađali da njihova bračna zajednica neće dugo izdržati te da će doći do kraha, međutim uprkos zlim jezicima oni uživaju u svojoj ljubavi već četiri godine. 

Neprestano se šuška da među supružnicima ne cvetaju ruže i da se sve ređe pojavljuju zajedno, a kako jednu od naših najtraženijih pevačica nakon napornih radnih vikenda na aerodromu sve češće čeka otac, a ne muž, piše "Svet".

Pročitajte: Jedan pogled na crvenom tepihu otkrio je više nego stotinu reči! Evo zašto svi ogovaraju Priju i Filipa (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Naime, Filip se maksimalno posvetio novom projektu na kojem radi, a reč je o filmu koji režira Petar Pašić međutim iza kamere naći će se i sam Živojinović koji je u ovaj projekat uključio i svoju polusestru Ivu Nakić. Mnogi su očekivali da će i pevačica dobiti neku od uloga nakon vatrenog krštenja u "Ubicama mog oca", međutim Prija je to odbila želeći da se posveti samo pevačkoj karijeri.

Imajući u vidu da se film uveliko snima, a da se radnja dešava u planinskim predelima daleko od Beograda, Filip je uglavnom na setu te, kako prenosi pomenuti list, kući dolazi u retkim pauzama, a sa filmskom ekipom proslavio je i svoj rođendan.

Pročitajte: Par koji je mogao sve - Aleksandra Prijović i Filip posle VELIKE SVAĐE jednostavno rekli KRAJ

Mirko Tabašević

 

Filipu je jako stalo da ovaj projekat uspe budući da je pre dve godine pandemija koronavirusa pokvarila njegove planove. On je tada sa Petrom Pašićem, inače bratom Milice Mitrović, osnovao produkcijsku kuću "Miracle year"  i započeo rad na mjuziklu "Čudesna godina" za koji je bio planiran budžet od milion evra.

- Filip želi da uspe i mnogo se trudi. Aleksandra to razume i ne žali se što su često razdvojeni. On se u međuvremenu okrenuo i duhovnosti, a ona ga prati u tome. Posećuje manastire, živi ispravno po načelima pravoslavlja, ali za razliku od Filipa ne nosi krstove i brojanice, pošto se od nje očekuje da uvek bude stilizovana po poslednjoj modi - rekao je izvor blizak paru za "Svet".

Pročitajte: Ja sam bio taj koji je hteo da prekinemo, srećan sam otkad nismo zajedno - Šokantne izjave Prijinog bivšeg

Boško Karanović

 

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića po svemu sudeći uspešno odoleva svim izazovima, a zlonamernici će očito moći samo da gledaju kako su supružnici jedno drugom najveća podrška.

Komentari (0)

Loading