Celebrity News

Mamina kopija: Ćerka Jelice Sretenović prošetala sa majkom crvenim tepihom, pogledajte samo te stajlinge (FOTO)

Ćerka Jelice Sretenović ne pojavljuje se na gradskim dešavanjima

Mamina kopija: Ćerka Jelice Sretenović prošetala sa majkom crvenim tepihom, pogledajte samo te stajlinge (FOTO)

Filip i Madlena Cepter otvorili su sinoć Palatu umetnosti “Madlena” u Beogradu, a među prisutnim zvanicama našle su se mnoge ugledne ličnosti iz oblasti umetnosti, kulture i šou biznisa. Ćerka Jelice Sretenović prošetala je crvenim tepihom sa majkom, a dve dame izazvale su veliku pažnju svojim stajlinzima.

Proslavljena glumica iza sebe ima pregršt uloga, a u više navrata isticala je da je najvažnija uloga u njenom životu, uloga majke. Iako se njene ćerke ne eksponiraju javno te Ana i Olja žive život daleko od medijske pompe, ovog puta mlađa ćerka Jelice Sretenović pojavila se sa glumicom na pomenutom gradskom dešavanju i pobrala mnogobrojne simpatije.

Pročitajte: Zavirite u prostran dom Jelice Sretenović na Čuburi - Jedan komad nameštaja košta ko manja garsonjera (FOTO)

Boško Karanović

 

Vidno raspoložene i sa širokim osmesima, dve dame pozirale su fotoreporterima, a stajlinzi koje su odabrale za otvaranje ovog umetničkog zdanja naširoko se komentarišu.

Pročitajte: Bez oca su ostale rano, pa im je majka bila najveći oslonac - Ovo su ćerke Jelice Sretenović koje se nikad ne pojavljuju u javnosti

Boško Karanović

Glumica je u najmanju ruku blistala u crnoj haljini koju je upotpunila širokim pojasom, dok su jakna u zlatnom tonu i duboke čizme u animal printu začinili glumičin stajling na najbolji mogući način. Sa druge strane, ćerka Jelice Sretenović odlučila se za nešto svedeniju varijantu, te je ponela crne elegantne pantalone i sako u beloj boji uz uvek aktuelne crne salonke na štiklu.

Da izgleda poput manekenke i da je slika i prilika svoje majke svi su zapazili, a komplimenti na račun prelepe Olje ne prestaju da se nižu.

 

Komentari (0)

Loading