Celebrity News

Prelepo! Danijela i Stefan Buzurović posle dvoje dece objavili RADOSNE VESTI, svi im čestitaju (FOTO)

Autor: | 25/09/2022

Brak Danijele i Stefana Buzurovića stigao je do nove etape

Prelepo! Danijela i Stefan Buzurović posle dvoje dece objavili RADOSNE VESTI, svi im čestitaju (FOTO)

Brak Danijele i Stefana Buzurovića ovih dana slavi novo dostignuće i potvrđuje se kao jedan od skladnijih i dugovečnijih na našoj javnoj sceni. Naime, par je ove godine već proslavio jubilej, desetu godišnjicu braka, a pre par dana na red je stigao i jubilej na društvenim mrežama gde su podelili informaciju da su "prijatelji" tačno toliko, što znači da su se oni najpre venčali pa tek onda sprijateljili na mrežama.

 

 

To ne treba previše da čudi ako se prisetimo da je brak Danijele i Stefana Buzurovića sklopljen samo 23 dana nakon njihovog zabavljanja i samo tri meseca od njihovog poznanstva. To su učinili u maju 2012. godine i to baš na dan za kada je tada najavljivan smak sveta. Buzurovići su tada prkosili svim proročanstvima i lošim prognozama kao i kritikama da su požurili sa venčanjem a danas se potvrđuje da su doneli najbolju moguću odluku.

Pročitajte: Parče raja daleko od Beograda: Ovo je magično mesto na kome su deca Danijele i Stefana Buzurovića najsrećnija (FOTO)

 

 

Brak Danijele i Stefana Buzurovića sklopljen je pre deset godina najpre u opštini, a u decembru i u crkvi, što je jubilej koji će oni na kraju ove godine tek obeležiti. Tokom ovih deset godina dobili su sina Nestora i ćerku Klaru, a početkom ove godine skladna porodica postala je bogatija za još jednog člana - havanskog bišona Fidela.

Komentari (1)

Loading