Celebrity News

Rođeni brat Nataše Ninković napustio je porodicu pre tri decenije: Žene lude za njim, a evo kakav odnos ima sa slavnom sestrom (FOTO)

Autor: | 25/09/2022

Brat Nataše Ninković ima tri ćerke koje je podigao u Londonu

Rođeni brat Nataše Ninković napustio je porodicu pre tri decenije:  Žene lude za njim, a evo kakav odnos ima sa slavnom sestrom (FOTO)

O porodici glumice Nataše Ninković, njenim sinovima blizancima Luki i Matiji kao i uspešnom suprugu Nenadu Šsrencu znamo gotovo sve, ali neizostavan deo njene porodice čini i stariji brat Nataše Ninković koji nikada nije bio deo javnog prostora. Mahom je tako jer Petar Ninković već preko tri decenije ne stanuje u Srbiji, već je život i sopstvenu porodicu stvorio u Londonu ali sa poznatom sestrom ostao je u izuzetno prisnim odnosima.

 

 

Brat Nataše Ninković stariji je od nje tri godine, a o njemu u medijima ne postoji mnogo informacija niti fotografija jer je tako davno napustio našu zemlju. Ipak, Nataša je jednom prilikom govorila o njemu, pa čak i otkrila da Petar ima troje dece koje ona obožava.

Pročitajte: Ovaj poznati muškarac je posle toliko godina osvojio njeno srce i muž tu NE MOŽE NIŠTA! Potres u porodici Nataše Ninković

 

 

- Kao devojčica u Trebinju sam o Beogradu samo slušala i znala da ću, kada porastem, otići tamo da studiram i živim. Bila je to ljubav na nepoznato i na daljinu. Danas mi ponekad, kada mi se čini da su ovde stvari nepopravljive i da je svaki napor uzaludan, bude žao što nisam zamišljala Njujork. Kasnije su moji roditelji napravili kuću u naselju Vinogradi gde i danas žive kada nisu kod mene u Beogradu, a dolaze mi često, pošto moj brat Petar već trideset dve godine živi u Londonu. Kao deca bili smo veoma vezani, a danas tu povezanost prenosimo na našu decu, moje blizance i njegove tri preslatke ćerke, Anu, Ninu i Taru - rekla je jednom prilikom glumica, a brat Nataše Ninković održava stalni kontakt s njom i njenom porodicom.

Komentari (0)

Loading