Celebrity News

Ovaj poznati muškarac je posle toliko godina osvojio njeno srce i muž tu NE MOŽE NIŠTA! Potres u porodici Nataše Ninković

Nataša Ninković ističe se i kao ličnost i kao glumica

Ovaj poznati muškarac je posle toliko godina osvojio njeno srce i muž tu NE MOŽE NIŠTA! Potres u porodici Nataše Ninković

Nemaju svi sreću da istovremeno budu među najboljima u poslu, dobri u porodičnom okruženju, sa prijateljima, na kraju krajeva dobri za sebe. Glumica Nataša Ninković uspela je da pomiri sva ova polja i na svakom od njih zablista.

Pročitajte: Porodica kao iz reklame: Nataša Ninković slavila 50. rođendan i objavila fotografiju sa sinovima i mužem, svi su primetili JEDNO

Instagram

 

Takva kakva je posebna, talentovana i harizmatična Nataša privlači ljude sa istim karakteristikama, a njeni najbliži prijatelj i saradnici složiće se da u njima budi samo najbolje.

Pročitajte: Nema čega da se stidi, ni podočnjaka: Nataša Ninković došla na događaj bez trunke šminke, ovako zaista izgleda žena na pragu pedesete (FOTO)

Instagram

 

Supruga Nenada Šarenca i majka dvojice sinova Luke i Matije svojim prisustvom na koncertu u rodnoj Hercegovini probudila je emocije kod pevača Aca Pejovića zaduženog za atmosferu. Pred brojnom publikom muzičar, za kojim žene lude, obratio se direktno Nataši i posvetio joj pesmu "Sve ti dugujem".

- Ona ponosito nosi ime ovog grada i gde god da pođe priča o njemu. Ona se zove Nataša Ninković. Nato, tebi večeras pevam...- poručio je dramskoj umetnici Pejović.

Pročitajte: Nataša Ninković posle 11 godina otkrila veliku istinu o svom braku: Mi Hercegovci smo teško savitljivi

Instagram

 

Reakcija glumice na ovaj poklon bila je neverovatna čemu svedoče fotografije nastale upravo u toku koncertne večeri. Malo je reći da je uživala u Acinom daru, a ostatak njegovog nastupa nije skidala osmeh sa lica.

 

 

Komentari (0)

Loading