Celebrity News

Zbog nje je prestao da pije! Upoznajte stariju ćerku Tike Stanića, ima dva imena i nestvarno je lepa (FOTO)

Starija ćerka Tihomira Stanića lepotica je na mamu

Zbog nje je prestao da pije!  Upoznajte stariju ćerku Tike Stanića, ima dva imena i nestvarno je lepa (FOTO)

Mada je studirala filozofiju i vrlo odlučna bila u nameri da će time da se bavi, starija ćerka Tihomira Stanića krenula je potpuno drugačijim putem, zbog čega je glumac neizmerno ponosan i gotovo da ne prođe intervju da se zanimanjem svoje mezimice ne pohvali.

Pročitajte: Od supruge ni traga ni glasa! Tihomir Stanić na beogradskoj premijeri pojavio se sa NJOM i privukao ogromnu pažnju (FOTO)

Boško Karanović

 

Milena-Hana Stanić, naime, radi u solidarnoj kuhinji. Ona i njen tim pre par godina osnovali su organizaciju za prikupljanje humanitarne pomoći u vidu hrane i svakoga dana onima koji nemaju dovoljno da se prehrane, beskućnicima, ubogima i bolesnima pomažu. Mlađa sestra, kojoj je želja da se bavi glumom, Sofija-Nađa rado joj u tome pomaže, a povremeno na svoj način doprinos naslednci daje i glumac, uglavnom kroz razgovor sa novinarima.

Pročitajte: Ne počinje dan šminkanjem, sređivanjem i fotografisanjem: Ćerka Tihomira Stanića drugačija je od većine devojaka, veliko bravo

Instagram

 

 

Osim da je odlično vaspitana, obrazovana humanitarka Tika u javnim izlaganjima često ističe i koliko je Milena lepa, u šta smo i sami mogli da se uverimo u okviru jednog video priloga na K1 kanalu. Televizijska ekipa posetla je solidarnu kuhinju, Milena se naravno našla na mestu sagovornika, a tom prilikom gledaoci su mogli da posvedoče koliko zapravo liči na mamu Jelenu, ali i da je vrlo staložena i elokventna.

Starija ćerka Tihomira Stanića zaslužna je za oporavak glumca i odricanje od poroka. Bila je vrlo mala ali njene otrežnjujuće reči u tom momentu duboko su se urezale u srce glumca te je istoga sekunda prestao da pije i kocka se.

Komentari (0)

Loading