Celebrity News

Stjepan Hauser staje na ludi kamen: Zaprosio devojku, roditelji dali blagoslov, slavlje se očekuje na proleće (FOTO)

Ženi se Stjepan Hauser, fotografija svedoči činu prosidbe

Stjepan Hauser staje na ludi kamen: Zaprosio devojku, roditelji dali blagoslov, slavlje se očekuje na proleće (FOTO)

Nakon raskida veridbe i veze sa Jelenom Rozgom, hrvatski violončelista Stjepan Hauser, priznat i poznat svuda u svetu, postao je za pripadnice lepšeg pola pravi magnet. Budući da ga od tog momenta niko nije mogao videti u društvu neke dame, osim kada pravi skečeve i promo snimke za "Instagram", mnogi su zaključili da narodski rečeno skače s cveta na cvet, te da nijedna žena još nije zaslužila do te mere njegovu ljubav i pažnju da je svojom predstavi u javnosti. Nesumnjivo je da je Stjepan godinama uživao u ulozi zavodnika i takozvanog "večitog neženje", a po svemu sudeći to će se uskoro promenti. Ženi se Stjepan Hauser vest je koja je kao bomba odjeknula Balkanom, a sve zbog par fotografija koje svedoče prosidbi.

Pročitajte: KAKAV RAJ! Pogledajte kako izgleda VILA Stjepana Hausera, od ovog kadra zastaje dah (FOTO)

Instagram

 

Naime, violončelista ruku lepe brinete zatražio je pred objektivom svog fotografa, dok oboje zajedno poziraju kraj skupocenog automobila. Naravno odgovor je bio potvrdan, a to je bilo dovoljno da Hrvatskom a evo sada i kod nas krenu spekulacije na tu temu. Pitanja poput jesu li svekar i svekrva upoznali mladu, jesu li dali blagoslov i hoće li se zaljubjeni par venčati oko Nove Godine ili na proleće samo se nižu, naravno odgovora od violončeliste nije bilo.

Pročitajte: Da li podseća na Jelenu Rozgu? Stjepan Hauser sada ljubi nju (foto)

Instagram

 

U neko doba, na žalost fanova muzičara, doznalo se da je vest "Ženi se Stjepan Hauser" samo još jedna od šala šarmantnog Hrvata, poznatog po specifičnom humoru, koji je na ovaj način postigao svoj cilj, a to je da se o njemu i njegovoj muzici piše.

Komentari (0)

Loading