Celebrity News

VENČANJE Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Pogledajte venčanicu koju je voditeljka izabrala, ODUZIMA DAH (FOTO)

Venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića otkazano je toku pandemije

VENČANJE Marije Kilibarde i Baneta Vučelića: Pogledajte venčanicu koju je voditeljka izabrala, ODUZIMA DAH (FOTO)

Nakon što se doznalo da je venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića iz epidemioloških razloga otkazano, svi se pitaju kada će se voditeljka i sin glumice Ljiljane Dragutinović ponovo latiti svadbene organizacije i nastaviti tamo gde su stali.

Pročitajte: Prizor sa ležaljke zapalio internet: Marija Kilibarda na letovanju sa Banetom Vučelićem, pogledajte tu sreću (FOTO)

Instagram screenshot @kilimara

 

Marija je u intervjuima na tu temu odbijala da govori, naglašavajući da su ona i Bane srodne duše te da im je već sada i ovako vrlo lepo. Pričala je i da je u njemu pronašla sve ono što je godinama sanjala da jedan muškarac poseduje, te da osim ljubavnika sada kraj sebe ima i najboljeg prijatelja, koji je razume, podržava i u potpunosti ume da se nosi sa njenim manama, a tkav odnos po mišljenju mnogih bilo šteta ne krunisati brakom.

Pročitajte: Rođendan Marije Kilibarde OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Evo šta njena zaova Ana misli o vezi svog brata Baneta i poznate voditeljke (FOTO)

Instagram

 

Svakako da je Kilibardi i Vučeliću to bilo u planu. Nažalost, koronavirus sprečila ih je da još pre godinu i po dana stanu na ludi kamen, a šta ih sada u tome sprečava kada se situacija delimično smirila znaju samo njih dvoje i njihovi najmiliji.

Pročitajte: Ovo retko viđamo: Marija Kilibarda sa dečkom, a o posebnoj poruci koju je podelila svi pričaju (foto)

Instagram

 

Jednim potezom na "Instagramu" Marija je, međutim, nedavno nagovestila da se na tu temu stvari lagano menjaju. Fotografišući se u radnji venčanica zagolicala je maštu javnosti, a svi se nadaju da nije reč o reklami i šali, već da se voditeljka zaista i konačno sprema za svoj najlepši dan.

 

Komentari (0)

Loading