Celebrity News

U crnom od glave do pete: Prva dama Tamara Vučić iznenadila nas je najnovijim pojavljivanjem, samo da joj vidite cipele (FOTO)

Autor: | 01/10/2022

Izgled Tamare Vučić uvek izaziva veliku pažnju

U crnom od glave do pete: Prva dama Tamara Vučić iznenadila nas je najnovijim pojavljivanjem, samo da joj vidite cipele (FOTO)

Izgled Tamare Vučić u svim prilikama je besprekoran, a kada je Prva dama naše zemlje nedavno posetila promociju knjige nutricionistkinje Ane Petrović koja nosi naziv "Ključ zdravlja" podsetila je sve prisutne da njena tajna nije uvek samo u dobro odabranom stajlingu, već i u životnom stilu, odnosno načinu ishrane.

Boško Karanović

 

Naime, Tamara je ranije priznala da se vodila režimom naše najpoznatije nutricionistkinje koji joj je u velikoj meri pomogao da svoju figuru dovede do savršenstva pa je prijateljstvo koje su u tim okolnostima izgradile pokazala svojim prisustvom koje je Ani sigurno mnogo značilo. Supruga predsednika Srbije pojavila se na promociji pomenute knjige u potpuno crnom izdanju koje je njenu eleganciju posebno dovelo do izražaja, pa je izgled Tamare Vučić pobrao mnogo komplimenata.

Boško Karanović

 

Izgled Tamare Vučić bio je u znaku elegantne crne haljine i crnih cipela pa je u istoj boji bila od glave do pete. Imidž "femme fatale" odlično je stajao našoj Prvoj dami koja je svojevremeno podelila svoje iskustvo sa nutricionistkinjom Anom Petrović.

Pročitajte: Svi pričaju o prvoj dami Srbije: Izgled Tamare Vučić tokom video poziva sa prvom damom Ukrajine svi komentarišu (FOTO)

Boško Karanović

 

- Veliki sam gurman, ali sam u jednom trenutku morala da povedem računa i da, prvi put, potražim savet nutricioniste. Divna Ana Petrović otvorila mi je oči preporukama koju vrstu namirnica bi trebalo da izbegavam. I zaista, korigovala sam ishranu i popravila i zdravstveni i estetski parametar. Što, naravno, ne znači da sa velikim uživanjem ponekad ne pojedem omiljenu pitu ili ćevape i pomfrit - otkrila je Tamara.

Komentari (0)

Loading