Celebrity News

Svi pričaju o prvoj dami Srbije: Izgled Tamare Vučić tokom video poziva sa prvom damom Ukrajine svi komentarišu (FOTO)

Modni izbori Tamare Vučić često se komentarišu

Svi pričaju o prvoj dami Srbije: Izgled Tamare Vučić tokom video poziva sa prvom damom Ukrajine svi komentarišu (FOTO)

Bilo da se pojavljuje kao gošća ne nekoj reviji, rođendanu prijatelja, humanitarnom javnom događaju ili pak osvane na naslovnici lajfstajl magazina, modni izbori Tamare Vučić uvek su u fokusu. Koje cipele je za koju priliku namenila, je li joj haljina dekoltirana, kako se počešljala i da li je sve lepo uskladila pitanja su i teme rasprave domaće javnosti, posebno lepšeg dela populacije.

Pročitajte: Pojma niste imali! Poznati glumac kog obožavate u svim serijama: Evo koji slavni muškarac je blizak prijatelj prve dame Tamare Vućič (FOTO)

Dimitrije Goll / Predsednistvo

 

Čak i kada supruga predsednika Aleksandra Vučića javno nastupa u političke svrhe, vodi razgovore od bilateralnog značaja, što je bio slučaj tokom njenog razgovora sa prvom damom Ukrajine Olenom Zelenski, njen izgled ne prestaje da se komentariše. 

Pročitajte: Fotografija koja je zalutala na Internet: Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom intimnom venčanju (foto)

Dimitrije Goll / Predsednistvo

 

Mada mesta za modu ovde nije bilo, više je bilo reči o političkoj pomoći Ukrajini, Tamarin autfit opet je bio u fokusu rasprave. Dok je naša prva dama obećavala ukrajinskoj da će joj, uz konsultaciju državnih organa odgovorinih za to, poslati dva ambulantna vozila, dame koje su ispratile video poziv, iniciran od strane Ukrajinke, primetile su najpre da se Tamara divno, strpljivo ophodi, da je elokventna i vrlo smirena, a nije moglo da im promakne ni to da su košulja, koja vrlo lepo skriva gornji deo njenog tela a naglašava struk, i pantalone od kvalitetne muslin-svile, istovremeno one su osenom broj pet ocenile crne, lakovane potpetice prve dame sa kojma se retko može pogrešiti. 

 

Komentari (0)

Loading