Celebrity News

Nežni dodiri i poljupci su presudili: OVA poznata koleginica Svetozara Cvetkovića drži za ruku dok prolazi kroz brodolom (FOTO)

Autor: | 02/10/2022

Razvod Svetozara Cvetkovića sve je dalje iza glumca

Nežni dodiri i poljupci su presudili: OVA poznata koleginica Svetozara Cvetkovića drži za ruku dok prolazi kroz brodolom (FOTO)

Otkako je objavljen razvod Svetozara Cvetkovića, koji se nakon dvadeset godina ljubavi i petnaest godina braka rastao od koleginice Jelene Đokić, glumac se nije mogao često videti u javnosti a kako su upućeni tada navodili, neočekivan rastanak pogodio je i njega i glumicu. Dok se mnogi pitaju kako se Cvetković danas oseća nakon velike životne promene na tom planu, on je pre nekoliko dana imao poslovnu obavezu zbog koje se pojavio pred medijima ali o jednoj temi nije želeo da govori, verovatno jer su rane još uvek sveže.

Boško Karanović

 

Naime, glumac se pojavio na promociji serije "Radio Mileva" na Banovom brdu u Beogradu gde ga je čekao veliki broj kolega i predstavnika medija, ali razvod Svetozara Cvetkovića glumac nije želeo da pominje. Dok je pristizao nije bio naročito raspoložen, ali to se značajno promenilo kada se našao okružen dobrim prijateljima i kolegama s kojima vidno provodi kvalitetno vreme na setu serije i koji mu pomažu da skrene misli sa dešavanja u ljubavnom životu.

Boško Karanović

 

Razvod Svetozara Cvetkovića sada je ipak iza njega, a raspoloženje pomenutog dana naročito mu se promenilo na bolje dok je ćaskao sa koleginicom Anastasijom Mandić, udovicom preminulog glumca Milorada Mandića Mande. Cvetković je duže vreme kroz osmeh razgovarao sa dobrom koleginicom a kasnije im se u razgovoru pridružila i Olga Odanović koja u seriji tumači čuvenu Milevu.

Pročitajte: Razvod ga je uništio: Svetozara Cvetkovića NEĆETE PREPOZNATI (FOTO)

Boško Karanović

 

Emotivni status Svetozara Cvetkovića nakon što je prošao kroz razvod od Jelene Đokić trenutno nije poznat, ali mu društvo prijatelja sigurno veoma prija ovih dana.

Komentari (0)

Loading